DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Waterdamp Open Haarden

Waterdamp haarden zijn elektrische haarden die ultrasone technologie gebruiken om een realistische nepvlam te creëren. De vlam bestaat uit licht dat weerkaatst wordt door watermoleculen, waardoor een ongelooflijk overtuigende illusie van echt vuur ontstaat. Ze zijn vooral effectief in gebieden die moeilijk te zien zijn op natuurlijke wijze. En ze zijn zeer eenvoudig te installeren – voor de meeste is slechts een kleine hoeveelheid water nodig. Voor meer informatie kunt u onze beoordelingen van deze haarden bekijken.

 

NetZero Open Haarden

De nieuwste waterdamp haarden zijn zeer aanpasbaar, en bieden veel aanpasbare opties. Deze veelkleurige waterdamp haarden van NetZero Fire gebruiken glazen media om dansende vlammen te simuleren, en zijn beschikbaar met optionele afstandsbedieningen en muurbeugels. U kunt meerdere haardkachels met elkaar verbinden om een continu vlammenspel van maximaal 20 meter te creëren. Deze technologie maakt het ook mogelijk om de kleuren van de vlammen en hun uiterlijk aan te passen.

De meerkleurige vlamtechnologie van deze haarden wordt mogelijk gemaakt door LED’s, die kleine pluimpjes waterdamp verlichten. U kunt deze dampen aanraken om het volledige effect te ervaren, en de vlammen veranderen automatisch van kleur naarmate de warmte van de haard door hen wordt weerkaatst. Omdat de vlammen milieuvriendelijk zijn, ontstaat er geen condensatie of vochtigheid. Nog beter, deze vuren zijn eenvoudig te bedienen met een smartphone of afstandsbediening.

 

Inno-living AudioFlare

Als u op zoek bent naar een haard die een realistisch vuur geeft, maar niet gevaarlijk is, dan is de Inno-living AudioFlare Multi Color Flame Water Vapor Fireplace misschien precies wat u nodig heeft. De geavanceerde technologie maakt gebruik van LED’s om ultrafijne koude pluimen te creëren die een realistisch vuur nabootsen, zonder de noodzaak van ontluchting, schoorsteen, of enige andere vorm van ventilatie. Deze haard is ook compatibel met draadloze Bluetooth-technologie, waardoor het een handige manier is om naar muziek te luisteren terwijl u ontspant voor het vuur. Hij wordt ook geleverd met een beperkte garantie van vijf jaar, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over vervanging als er iets mis mee gaat.

De Multi Color Flame Water Vapor Fireplace is een high-tech apparaat dat gebruik maakt van LED-lampjes om een realistisch vlameffect te creëren. U kunt de instellingen zelfs regelen met een smartphone-app, zodat u zelfs kunt genieten van een echt vuureffect terwijl u hem in het comfort van uw eigen huis gebruikt. Het fungeert ook als een luchtbevochtiger en is volledig veilig te gebruiken in huizen met een luchtbevochtiger of in een klimaatgecontroleerde omgeving, wat betekent dat het perfect is voor huizen met weinig ventilatie of een hoge luchtvochtigheid.

 

AFIREWATER(r) Prestige

De AFIREWATER(r) Prestig openhaardcassette met waterdamp biedt een moderne en milieuvriendelijke benadering van het traditionele vuur. Deze haarden maken gebruik van ultrafijne koude damp om verbluffende vlameffecten te creëren. Ze kunnen handmatig of op afstand worden bediend met behulp van een smartphone app. Ze kunnen ook worden bediend met de aan/uit-knoppen bovenop de insert. Gebruikers zullen geen problemen hebben met het aanpassen van het vlammenspel met deze haarden, zolang ze toegang hebben tot internet.

De AFIREWATER(r) Prestigence multi color flame waterdamp inzethaard biedt veiligheid en gemoedsrust. Hij produceert geen schadelijke uitlaatgassen en geeft geen warmte of vocht af. Deze haard werkt ook op leidingwater en is veilig voor gebruik binnenshuis. En omdat hij water gebruikt om de damp te produceren, produceert hij minimale condensatie en vocht. De waterdamp is onschadelijk voor het milieu, dus hij kan overal worden geïnstalleerd.

 

Touchstone AudioFlare

Met Bluetooth-connectiviteit en een driekleurig vlammenscherm kan de Touchstone AudioFlare elektrische haard met meerkleurenvlam het middelpunt van uw entertainmentcentrum zijn. Hij beschikt over een ingebouwde verwarming en vlammen die variëren in intensiteit, plus een timer om de juiste temperatuur in te stellen. Deze haard is verkrijgbaar in zowel roestvrij staal als zwart, en bevat glazen kristallen en decoratieve houtblokken, die uw kamer een vleugje klasse geven. De prijs is 649 euro.

Deze haard heeft ingebouwde Bluetooth-luidsprekers die verbinding maken met uw telefoon of tablet. U kunt luisteren naar muziek, podcasts of andere geluiden op uw telefoon terwijl u geniet van het geluid van de vlammen. U kunt ook naar het YouTube-kanaal van Touchstone gaan om video’s te bekijken over hoe u het toestel installeert en hoe u het bedient. Touchstone heeft hun producten gemaakt met kwaliteit en functionaliteit in het achterhoofd. Ze staan ook achter hun producten met een uitstekende klantenservice en een geld-terug-garantie.