DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

3 situaties waarin een personenbus huren ideaal is

Het overgrote deel van alle Nederlanders heeft een auto in zijn of haar bezit. Soms wordt die auto met een partner of ander familielid gedeeld, soms staan er meerdere auto’s voor dezelfde deur. Onze auto, we kunnen bijna niet meer zonder. Ideaal wanneer het regent of je veel boodschappen moet halen. Toch volstaat ons blik op vier wielen lang niet altijd en zullen we op zoek moeten naar groter en ruimer vervoer. In deze blog lichten we graag drie situaties toe waarin een personen bus huren ideaal is.

 

Met het hele gezin op vakantie

Wanneer je met het hele gezin op vakantie gaat, kun je er natuurlijk voor kiezen om de auto te pakken die toch al voor de deur staat. Wat veel mensen echter vergeten is dat niet alleen de kids op een veilige manier vervoerd moeten kunnen worden, maar dat er vaak ook allerlei extra bagage mee moet. Vooral wanneer de kinderen nog wat jonger zijn, zal er veel speelgoed meegesjouwd moeten worden. Want hoe wil je je kinderen anders zoet houden op de achterbank gedurende een lange trip richting het zuiden van Europa? En eenmaal op bestemming aangekomen wil je jouw kinderen natuurlijk ook kunnen vermaken. Op lang niet alle bestemmingen zijn namelijk een entertainment team, zwembad, speelparadijs en dergelijke aanwezig.

 

Tijdens een verjaardagspartijtje

Vind jij het ook zo moeilijk om iedere keer weer een origineel verjaardagspartijtje voor je opgroeiende kind te verzinnen? Dan ben je zeker niet de enige want het is ook ontzettend ingewikkeld om keer op keer weer een unieke activiteit te bedenken. Gezien de hoeveelheid vriendjes en vriendinnetjes zit een dagje Efteling of Bobbejaanland er vaak niet in met de normale auto. Wil je de kinderen toch eens kunnen verrassen met een leuk dagje weg in plaats van koekhappen en ballontrappen in de achtertuin? Huur dan een personenbus. Zo kun je iedereen met gemak vervoeren. En het is ook nog eens heel gezellig, zo met zijn allen samen in een bus!

 

Wanneer er een rolstoel mee moet

Wanneer er een rolstoel mee moet, kom je al gauw voor de vraag te staan hoe je dit het beste kunt aanpakken. Het antwoord hierop is eigenlijk vrij simpel: door een speciale, aangepaste rolstoelbus te huren. Naast verschillende soorten personenbussen kun je bij Bultman ook een rolstoelbus huren. Neem eens een kijkje op de website.