DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

4 tips voor de wanddecoratie woonkamer

Heb je al enkele jaren dezelfde woonkamer en ben jij toe aan een iets nieuws? Kies dan eens wanddecoratie voor woonkamer uit. Denk aan mooie schilderijen, rekjes of planken met leuke woonaccessoires of persoonlijke items.Zo kun je gemakkelijk de woonkamer in het nieuw te steken.

Accessoires die matchen met je woonstijl

Zorg voor wanddecoratie woonkamer die passen bij de woonstijl. Accessoires zijn in allerlei soorten en stijlen verkrijgbaar dus zorg ervoor dat dit matcht bij je gewenste woonstijl. Wil je bijvoorbeeld een landelijke sfeer uitstralen? Kies dan voor een leren bank in combinatie met ouderwetse fotolijstjes, kandelaars, een geblokt plaid en een rieten mand om spullen in op te bergen. Daarnaast hebben schilderijen ook altijd een toegevoegde waarde aan je wanddecoratie in de woonkamer

Schilderijen voor wanddecoratie woonkamer

Wil je graag met een enkel item voor wanddecoratie woonkamer de woonkamer veranderen? Kies dan voor een schilderij. Let hierbij wel goed op de maat. Zo bijvoorbeeld past een groot schilderij goed in een kleine kamer. Dit maakt de ruimte gevoelsmatig groter. Je hebt natuurlijk ontzettend veel keuze in schilderijen als wanddecoratie woonkamer. Wil je rust in huis? Wie vertegenwoordigt rust meer dan Boeddha? Niemand natuurlijk! Dus een goede tip van ons wanneer je rust in huis wilt is een Boeddha schilderij. De Boeddha schilderijen brengen de rust uit het verre oosten zo je woonkamer in. Bij de schilderijen staan harmonie en spiritualiteit centraal. Deze doeken brengen prettige gevoelens zo je woonkamer in. Wil je juist iets meer levendigheid in de woonkamer? Kies dan voor een schilderij met veel kleuren als wanddecoratie in de woonkamer. Denk bijvoorbeeld aan een pop-art schilderij. Dit zijn schilderijen in felle kleuren vaak gemaakt met een print of een beroemdheid.Zo maak je gelijk een statement in de huiskamer. Er is dus genoeg keuze voor wanddecoratie in de woonkamer.

 

https://www.wanddecoratie.nl/wanddecoratie-woonkamer

Gerelateerde artikelen

Dopjes stoelpoten cadeau doen bij een housewarming

Een nieuwe woning: waar moet je aan denken?

Met welke versiering kun je de buitenkant van je woning versieren?