DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Wanneer kunt u het beste uw huis verkopen?

Dit is voor veel mensen een lastige vraag. Het antwoord is ook voor ieder individu verschillend. Dit omdat het beste moment om uw huis te verkopen afhangt van verschillende factoren. Misschien heeft u uw oog laten vallen op een nieuwbouwwoning die nog niet gebouwd is? Of heeft u al een nieuwe woning gekocht en zit u met dubbele lasten? Er zijn globaal gezien twee tijdvakken per jaar waarin u het beste uw huis kunt verkopen. Dit is in het voorjaar en de periode na de zomervakantie. U kunt zich vast indenken dat in het voorjaar alles er fleuriger uitziet. Bloemen en planten beginnen weer te bloeien, de zon begint te schijnen. Ideaal voor het perfecte plaatje! De periode na de zomervakantie is een goede periode omdat veel mensen in die periode tijd hebben gehad om belangrijke knopen door te hakken.

Een woning kopen in de prachtige omgeving van Den Bosch?
Den Bosch is een fantastische stad om in te wonen! In het oude centrum is het leuk winkelen en u vindt er ook veel leuke bistro’s. Dit trekt dagelijks veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Als u graag uw steentje bij wilt dragen aan het verbeteren van het klimaat, is Den Bosch misschien wel de stad voor u. Den Bosch streeft er voor om samen met haar inwoners in 2050 klimaatneutraal te zijn. Dit willen zij graag doen door middel van het verstrekken van bepaalde subsidies aan haar inwoners. Woont u liever niet pal in de drukte van Den Bosch, maar wel graag nabij?  Den Bosch kent genoeg leuke omliggende dorpen. Voorzien van alle gemakken, maar ook op steenworp afstand van de stad kunt u een huis kopen Den Dungen. Bekijk het aanbod woningen en laat u verrassen wat dit leuke dorp onder de rook van Den Bosch te bieden heeft!

Landelijk wonen in de buurt van Den Bosch? Denk aan Sint-Michielsgestel!
Sint-Michielsgestel is ook zo’n gezellig dorp nabij Den Bosch. Met minder dan vijfduizend inwoners een relatief klein dorp, maar misschien wel de ideale woonplek voor u. Er heerst rust vanwege de omliggende natuurlandschappen. Heerlijk wanneer u graag landelijk woont en van een wandeling in de frisse lucht houdt. Voor liefhebbers van ruimte en natuur is een huis kopen Sint-Michielsgestel dus zeker een aanrader!

Tips voor het kopen van een woning!
Het kopen van de perfecte woning is voor velen een uitdaging. Het is toch een enorme investering waar u een groot deel van uw leven gelukkig mee wilt zijn. Daarom is het handig om te bedenken of u een aankoopmakelaar wilt inschakelen. Zij kunnen u veel zorgen uit handen nemen en goed begeleiden tijdens uw zoektocht. Ook is het misschien een goed idee om een hypotheekadviseur in te schakelen. Zij kunnen u precies vertellen wat uw financiële mogelijkheden zijn en helpen met het plaatsen van een eerste bod.