DHCH 2018
Image default
Aanbiedingen

Cocktailbar huren

Ieder jaar zijn er bedrijven die een cocktailbar huren op hun personeelsfeest. Helaas worden de verwachtingen niet altijd waar gemaakt. In dit artikel lees je waar je op moet letten wanneer je een cocktailbar gaat huren.

 

Waar op letten bij een cocktailbar huren?

Cocktails moeten lekker smaken. Dat mag duidelijk zijn. Maar het oog wil ook wat. Bekijk daarom de foto’s van de aanbieder aandachtig. Wat vind je van de bar? Staan er knappe mannen achter de bar? Worden de drankjes in het juiste glas geserveerd? Heeft iedere cocktail ook een mooie garnering? Omdat het hele plaatje moet kloppen is het belangrijk dat alles er picobello uit ziet.

Zorg ervoor dat je alle relevante informatie voorafgaand aan het feest hebt gecommuniceerd met de leverancier. Hoe laat moet de cocktailbar geopend zijn? Is er een maaltijd voor de cocktailshaker beschikbaar? Is er ruimte om de bus te parkeren? Door in het voortraject over dit soort vragen na te denken, kan stress op de feestavond voorkomen worden. Het is namelijk jouw feest, en dan wil je niet bezig zijn met logistieke vragen.

Bepaal goed hoeveel gasten er komen. Niets is zo vervelend als ‘nee sorry, we zijn er doorheen’ te moeten zeggen tegen je gasten. Daarom doe je er goed aan, om een paar dagen voorafgaand aan het feest te inventariseren of er wellicht meer of minder mensen komen. Wanneer je dit doorgeeft aan de cocktailshaker, dan weet je zeker dat ze niet te veel of te weinig cocktails bij zich hebben.

 

Wat kost een cocktailbar huren?

Er zijn bedrijven die cocktailbars verhuren voor de jackpot. Vraag daarom altijd meerdere offertes aan. Heb je geen zin om veel offertes te vergelijken, dan adviseren wij de mannen van Bar Company. Zij verhuren jaarlijks honderden cocktailbars met cocktailshakers. Alles wat nodig is wordt door Bar Company meegenomen. Hierdoor heb jij nergens omkijken meer naar!

 

Wil je dus een cocktailbar huren? Check dan barcompany.nl

 

https://www.barcompany.nl/