DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Dopjes stoelpoten cadeau doen bij een housewarming

Natuurlijk niet als hoofdcadeau! Maar als kleinigheidje voor erbij, gewoon omdat niemand het verwacht en het heel handig is. Misschien wordt er na jaren nog gepraat over dat ene super handige cadeau dat JIJ ze cadeau had gedaan! Wees de originele vriend van de groep en doe eens gek.

 

Dopjes stoelpoten altijd handig

Denk er maar eens over na, dopjes voor stoelpoten zijn altijd handig. Iedereen kan ze wel gebruiken en is het niet direct? Dan kunnen ze prima in de opbergkast voor later. Je krijgt ze verschillende kleuren en groottes. Het handigste is dan natuurlijk iets te pakken wat overal bij past, een Multi verpakking met allerlei soorten. Zo weet je zeker dat je goed zit!

 

Onderzetters kan iedereen wel gebruiken

Bij een housewarming moet er wel een flesje drank open gaan om te proosten op de nieuwe woning! Hoe leuk als jij dan de onderzetters cadeau doet, grote kans dat ze die nog niet hadden. Zo is ook meteen die mooie nieuwe tafel beschermt tegen vochtige kringen. Ga voor een grappige variant zoals mini LP’s of ga juist voor de wat klassiekere van kurk of iets dergelijks. Het hangt natuurlijk volledig af van de persoon die je het cadeau doet!

 

Cadeaukaartjes

Kom je er niet uit? Dan is het kopen van een cadeaukaartje een handig idee. Zo stel je niemand teleur en iedereen weet wel raad met een cadeaukaart! Ga voor IKEA of BOL.COM, net na een verhuizing komen die altijd goed van pas!

 

https://stoeldopshop.nl/