DHCH 2018
Image default
Vakantie

Een groepsaccommodatie in de Veluwe voor 86 personen of meer

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie voor een minimum van 86 personen in de Veluwe? Bijvoorbeeld omdat u een schoolkamp organiseert of op zoek bent naar een passende accommodatie voor de sportclub? Dan is De Aalbertshoeve in Ermelo wellicht de perfecte keuze voor u. Hier kunt u terecht voor het onderdak voor groepen van 86 personen of zelfs meer. U heeft hier de keuze uit drie verschillende kampeerhuizen, De Deel, ’t Schot en Kamphuus. Deze accommodaties zijn samen goed voor het verblijf van 182 personen. Het is dus mogelijk om ervoor te kiezen om verschillende kampeerhuizen met elkaar te combineren. Op deze manier weet u zeker dat u genoeg ruimte heeft voor iedereen.

Deze accommodatie is voorzien van alle gemakken

Wanneer u kiest voor een verblijf bij groepsaccommodatie De Aalbertshoeve in Ermelo, de Veluwe, hoeft u nergens meer aan te denken. De kampeerhuizen zijn voorzien van verschillende slaapzalen, een keukenblok en voldoende ruimte voor iedereen om rustig te zitten. Binnen kunt u bovendien gebruikmaken van de tafeltennistafel, de sjoelbak, het voetbalspel of het dartbord. Heeft een gedeelte van de groep geen zin in een spelletje? Dan is er ook de mogelijkheid om een film te kijken. Ook buiten zijn er voldoende mogelijkheden om lekker bezig te zijn. Denkt u hierbij aan een sportveld, trampoline, zitkuil, schommels en wippen.

Wanneer boekt u uw verblijf?

Zoals bij iedere groepsaccommodatie, is het verstandig om op tijd te boeken. Zo weet u zeker dat u hier met uw groep terechtkunt bij De Aalbertshoeve. Bekijk de website voor meer informatie over deze groepsaccommodatie in de Veluwe. Hier vindt u meer informatie over de faciliteiten en de activiteiten die u hier kunt doen. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen met een van de deskundige medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de accommodatie.

https://www.aalbertshoeve.nl/