DHCH 2018
Image default
Eten en drinken

Vis in blik en pouch verpakking voor horeca en industrie

Runt u een restaurant of andere horecazaak en serveert u hier graag vis van goede kwaliteit? Dan is het merk Deepblue een goede keuze. Dit merk is in Nederland al tientallen jaren een van de bekendste merken voor vis in blik. Het merk is verkrijgbaar in supermarkten, maar levert ook aan groothandelaren, horeca en industrie. Deze afnemers kunnen vis in blik bestellen, maar tonijn is ook verkrijgbaar in pouch verpakking. Pouch zakken bieden verschillende voordelen, namelijk:

  • Ze werken gemakkelijker dan blik.
  • Na gebruik blijft er minder restafval over dan bij blik.
  • De kwaliteit van de vis is hetzelfde als die in blik.

Deepblue levert de grootverpakkingen per FCL rechtstreeks aan de klanten. De verpakkingen kunnen echter ook in combinatie met andere vissoorten per mixed pallet worden besteld. De keuze is aan u.

Het assortiment voor de zakelijke markt

Voor horeca, industrie en instellingen heeft Deepblue diverse soorten vis in grootverpakkingen van blik of pouch. Als ondernemer kunt u onder andere de volgende producten bestellen:

  • Roze zalm
  • Ansjovis in olie
  • Tonijn in water
  • Tonijn in zonnebloemolie

Het assortiment voor particulieren

Deepblue levert verschillende soorten vis in blik aan alle supermarkten in Nederland. Denk aan zalm, tonijn en haring, maar ook aan kabeljauw, makreel, mosselen en krab. Wat voor soort vis u dus ook lekker vindt; dit merk heeft het zeker. Bovendien kunt u door het uitgebreide aanbod eindeloos variëren en zo steeds weer genieten van een verrassende maaltijd. Denk bijvoorbeeld aan een maaltijdsalade met tonijn of een pasta met zalm. Loopt het water u al in de mond? Koop dan Deepblue en bereid eenvoudig een heerlijke maaltijd.

Gezond eten was nog nooit zo gemakkelijk!

Vis bevat belangrijke voedingsstoffen zoals de vitamines A, B12 en D en omega 3-vetzuren. Het wordt dan ook aangeraden om minstens twee keer per week vis te eten. Met de producten van Deepblue bereidt u heel gemakkelijk een gezonde vismaaltijd. Zo eet u eenvoudig lekker en gezond!

https://deepblue.nu/