DHCH 2018
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een schaftkeet kopen: een slimme zet voor elk bouwbedrijf

Een centrale plek op de bouwplaats

Veel bouwvakkers, aannemers en uitvoerders beschouwen het als een van de meest centrale plakken op de bouwplaats: de schaftkeet. En terecht, want de schaftwagen is bij bouwprojecten op locatie of bij werk in de groenvoorziening onmisbaar. In dit blogartikel lees je waarom een bouwkeet aanschaffen zo belangrijk is. En ook welke mogelijkheden er op het gebied van schaftwagens zoal zijn.

Het belang van een goede schaftkeet kopen

Een van de grootste voordelen van een goede bouwkeet kopen, is dat je op de bouwplaats altijd een centrale plek hebt om te schaften, lunchen, vergaderen en schuilen tegen slecht weer. Vooral dat laatste is belangrijk. Wanneer het ineens hondenweer wordt, kun je met jouw collega’s snel de schaftkeet induiken om te schuilen. Maar ook als het vriest is het lekker in de schaftwagen natuurlijk. Je begint er de werkdag in de winter met een warme bak koffie en een gezellig praatje. De kachel houdt jullie warm. Als het werk op de bouwplaats gedaan is, kom je nog even bij elkaar om gereedschappen en dergelijke in de keet op te bergen. Zo kun je ze er de volgende dag snel weer bij pakken en meteen weer aan het werk gaan. Lekker handig toch, zo’n schaftwagen?

Welke mogelijkheden zijn er als je een schaftwagen wilt kopen?

Schaftwagens zijn vandaag de dag in tal van uitvoeringen verkrijgbaar bij Brouwer Nijkerk. Kopen is de voordeligste optie. Je investeert dan slechts één keer en hebt de bouwkeet er na een paar projecten al weer uit. Verder kun je de keet bij aankoop inzetten waar en wanneer je maar wilt. Je bent immers niet afhankelijk van een verhuurbedrijf. Verder kun je bij de koop van een bouwkeet kiezen uit verschillende groottes. Heb je een grote bouwploeg, dan is een grote keet natuurlijk noodzakelijk. Of kies voor een schakelunit: hierbij kun je de keetruimte verder uitbreiden met nieuwe units, mocht dat nodig zijn.