DHCH 2018
Image default
Attracties

Verras de kinderen met een spectaculaire schoolreis

Met een schoolreis is het altijd leuk om de kinderen te kunnen verrassen. De schoolreis is iets waar de meeste kinderen het hele jaar naar uitkijken. Je wilt dan ook een locatie die alle kinderen leuk vinden. Een locatie die geschikt is voor een schoolreis met de complete school is Billybird Park Hemelrijk. Dit park in Brabant is namelijk geschikt voor alle kinderen van de basisschool, van de kleuters in groep 1 tot de oudste kinderen in groep 8. Daarnaast biedt het park zowel bij slecht als mooi weer voldoende speelplezier voor een geslaagde dag uit.

Iedereen heeft een leuke dag bij Billybird

De attracties in het park zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Zo is er voor de kleuters een groot omheind speelgebied waar zij naar hartenlust kunnen spelen op de trampolines, glijbanen, helikopters en alle andere speeltoestellen. Het speelgebied, Kinderland, is deels overdekt zodat er ook met regen lekker gespeeld kan worden. Maar ook de oudere kinderen zullen zich opperbest maken met de vele verschillende attracties. En met warm weer kan er daarnaast nog gezwommen worden in het heldere zwemwater in het park. Bekijk op de website van het park het grote aanbod verschillende attracties.

Verschillende arrangementen voor een geslaagde schoolreis

Bij Billybird heb je keuze uit verschillende arrangementen voor een schoolreis vanaf 15 personen. Naast de ‘kale’ toegang kan je bijvoorbeeld kiezen voor het Ranja+Raket arrangement. Er is dan onbeperkt ranja voor de kinderen met een raket-ijsje. Daarnaast is er thee en koffie voor de volwassenen. Het Smul arrangement bevat daarnaast voor iedereen nog een frietje en het Super Smul arrangement houdt in dat iedereen nog een lekkere frikandel of kroket erbij krijgt. Bovendien krijgen alle bezoekers van het park altijd een terugkomkaartje. Dat zijn dus twee bezoeken voor de prijs van één. De ideale locatie voor een schoolreis of gewoon een dagje uit.

https://billybird.nl/hemelrijk/