DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Een schuifpui in uw woning: ervaar de voordelen van buiten, ook binnen!

Met het mooie weer in aantocht kunt u veel voordelen ondervinden wanneer uw huis beschikt over een schuifpui (klik hier voor de website). U heeft de tuin weer op orde en wilt gaan genieten van het mooie weer: hoe fijn is het dan als u de deuren simpel open kunt schuiven en direct kunt genieten van het mooie weer en de warme buitenlucht? Met een schuifpui betrekt u uw tuin en het buitenleven meer bij binnenshuis.

De voordelen van een schuifpui van Schipper-Ede

De schuifpui kent vele voordelen, zeker als u deze vergelijkt met de standaard tuindeur die u waarschijnlijk gewend bent. Zo bestaat een schuifpui vaak van onder tot boven uit glas, waardoor u in de ruimte waarin deze geplaatst wordt ineens zeeën van licht zult ervaren. Door deze lichtinval lijkt de ruimte optisch groter en kunt u langer genieten van de lichte dagen die de lente en zomer zo aangenaam maken.

De schuifpui zorgt er niet alleen voor dat de ruimte groter lijkt, maar maakt deze ook daadwerkelijk groter doordat u geen last heeft van openslaande deuren. 

Een ander bijkomend voordeel van de schuifpui en het vele glaswerk is de doorzichtigheid. Wanneer uw huisdier of kind buiten in de tuin speelt en u binnenshuis bezig bent kunt u deze gemakkelijk in de gaten houden. Zo gebeuren er geen ongelukken.

De schuifpuien van Schipper-Ede worden door onze ervaren professionals geplaatst, en dat in slechts één dag! U kunt ’s ochtends van huis gaan en ’s avonds terugkomen om vervolgens gelijk van uw nieuwe schuifpui te genieten.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u na het lezen van dit artikel nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw eigen schuifpui? Op onze website vindt u meer informatie over onze schuifpuien en montageservice.

Bij Schipper-Ede streven wij naar een optimale klantenservice. Wanneer u vragen heeft of deskundig advies wilt ontvangen, kunt u daarom gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij geven u eerlijk en professioneel advies waarmee u ongetwijfeld verder kunt. Schipper-Ede is zowel per e-mail als telefonisch te bereiken.