DHCH 2018
Image default
Vervoer en transport

Een touringcar huren vol mogelijkheden

Van Den-Helder tot Maastricht, door het huren van een touringcar komt u overal in Nederland op de makkelijkste manier. Noot biedt u nu verschillende soorten touringcars aan die u altijd op een snelle en makkelijke manier naar uw bestemming brengen. Of het nu voor een schoolreisje, teamuitje of museumbezoek is, Noot brengt u altijd naar uw bestemming! Bij Noot kunt u er altijd vanuit gaan dat de chauffeurs perfect zijn opgeleid. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn tijdens de rit doordat onze chauffeurs veilig en verantwoord reizen. Ontdek nu alle mogelijkheden die Noot u te bieden heeft bij een touringcar huren (klik hier voor de website)!

Een touringcar huren voor een mooie prijs

Een touringcar huren hoeft absoluut niet duur te zijn. Noot zorgt ervoor dat alle arrangementen altijd scherp geprijsd zullen zijn. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat u altijd zal worden voorzien van een touringcar die bij uw groep en bij uw activiteit past. Zo hebben wij touringcars die qua zitplaatsen variëren van zestien tot wel 62 plaatsen! Maar wij hebben natuurlijk ook verschillende touringcars qua luxe te bieden. Zo is het mogelijk om een touringcar te huren die standaard is uitgerust met allerlei gemakken waardoor uw reis aangenaam zal zijn. Maar wij bieden u ook luxere touringcars aan die over net iets meer beschikken. U kunt hierbij denken aan een koffiebar, Dvd-speler en nog veel meer. 

Van alle gemakken voorzien 

Naast gewone touringcars, bieden wij nu ook rolstoeltouringcars aan. Hierdoor kunnen wij nog meer verschillende mensen helpen bij de leukste dagjes uit. In onze rolstoeltouringcars kunnen meerdere rolstoelgebruikers met hun begeleiders mee. Wij zorgen ervoor dat onze touringcar zo is ingericht dat u geen last zult hebben van onnodige dingen. In uw rolstoel kunt u nu ook bij ons genieten van een aangename en comfortabele reis naar uw bestemming. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze chauffeurs hun rijstijl aanpassen. Zij zullen rustiger rijden, minder hard over drempels en bochten gaan en niet abrupt remmen.

Vrijblijvende offerte

Wij hopen dat wij u voldoende informatie hebben gegeven over het huren van een touringcar bij Noot. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met ons en dan bespreken wij deze graag met u. U kunt bij ons ook een vrijblijvende offerte laten aanbrengen. 

102 comments

Comments are closed.