DHCH 2018
Image default
Winkelen

Een step kopen doe je voordelig bij Stepsonline.nl

Een step kopen doe je voordeling bij Stepsonline.nl

Steppen was nog niet zo lang geleden iets van vroeger, iets wat je deed als kind. Maar steppen is weer populairder dan ooit. En niet alleen kinderen steppen tegenwoordig, maar ook steeds meer volwassenen, privé en zakelijk. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je er graag een step bij hebt als vervoermiddel, maar dat je ook naar de kosten kijkt. Let wel: als je eenmaal een paar keer hebt gestept, wil je vast niets anders meer. Je haalt die investering er makkelijk uit, omdat je ook je fiets minder gaat gebruiken. Maar bij Stepsonline.nl koop je ook nog eens kwalitatief goede steps voor een aantrekkelijke prijs. Kijk je even mee naar ons aanbod?

Leuke kindersteps bij Stepsonline.nl

Steppen is meer dan een leuke manier voor kinderen om zich voort te bewegen en met vriendjes af te spreken. Steppen is ook gezonde lichaamsbeweging. Kinderen zitten al zoveel binnen tegenwoordig. Buiten is er niet de verleiding van gamen en spelletjes spelen op internet. Buiten snuiven ze al steppend frisse lucht op. Buiten zijn ze samen met andere kinderen en leren ze sociale omgang. Bij Stepsonline verkopen we diverse merken kindersteps, waaronder JD Bug, Kickbike, Mibo en Yedoo, inderdaad populaire merken. Een eenvoudig kinderstepje koop je bij Stepsonline.nl al voor zo’n 50 euro. Voor een kwalitatief zeer goede kinderstep van bijvoorbeeld Yedoo moet je rekenen op ruim 300 euro. Maar dan heb je bijvoorbeeld een verstelbaar stuur en grote oppompbare luchtbanden die de step nog meer veerkracht geven. Je kind rijdt hier heerlijk op, maar ook volwassenen kunnen erop vooruit!

Steps voor volwassenen

Volwassenen gebruiken steps anders dan kinderen. De afstanden zijn langer, en steppen is ook als sportieve bezigheid erg populair. Steeds meer mensen kiezen voor steppen als sportief bezig zijn. Je legt er meer afstanden mee af (je komt nog eens ergens) en je traint je benen vergelijkbaar als met fietsen. Bij de volwassensteps is er nog een grotere verscheidenheid dan bij de kindersteps. We hadden het al even over steppen als sport: dan ben je uiteraard het beste uit met een supersportief ogende sportstep. Ook zijn er bij Stepsonline.nl cross-steps te koop, die ook geschikt zijn om sportief te steppen, maar dan ook op wat ruiger, en minder egaal terrein. Vouwsteps zijn bedoeld voor kort gebruik en makkelijk in elkaar te klappen voor openbaar vervoer of achter in de auto. Tot slot zijn er ook speciale hondensteps. De bedrijfssteps behandelen we apart.

Een step als bedrijfsstep: waarom niet?

Want bedrijfssteps hebben natuurlijk een aparte functie. Ze zijn niet bedoeld voor sportief gebruik, hoewel steppen altijd een sportieve bezigheid is natuurlijk. Maar ze zijn ontworpen om zakelijke afstanden te overbruggen, bijvoorbeeld tussen jouw kantoor en de werkplaats, of tussen twee fabriekshallen. Op een industrieterrein kunnen ze heel goed gebruikt worden voor korte afstanden waar anders toch snel de auto voor wordt gepakt. Ook verkoopt Stepsonline.nl bedrijfssteps die juist bedoeld zijn om in bedrijfshallen, loodsen, werkplaatsen en in ziekenhuizen te gebruiken. Waar bijna iedereen dan meteen denkt aan strepen op de ziekenhuisvloer: nee, want ze hebben precies om die reden speciale grijze banden die niet afgeven. Hét merk qua bedrijfssteps is Esla, die we regelmatig tegenkomen in verpleeghuizen en ziekenhuizen: werkplekken waar medewerkers vaak flinke afstanden lopend afleggen. Sommige bedrijfssteps zijn uitgerust met een mandje: erg handig om bijvoorbeeld dossiers, kantoorartikelen of andere kleine bestellingen in te vervoeren. Op andere bedrijfssteps kan je simpelweg een mandje bevestigen.

Alle soorten steps bij Stepsonline.nl

Zo blijkt: voor elk soort step kan je uitstekend bij Stepsonline terecht. Goed om te weten: als je online vóór 16 uur bestelt, dan heb je je nieuwe step de volgende dag al in huis. Nog leuker om te weten: je betaalt géén verzendkosten! Stepsonline.nl heeft een gemiddelde klantbeoordeling van 8,8. Mocht je toch niet tevreden zijn: je hebt 14 dagen tijd om je step terug te sturen. Stepsonline.nl, voor een groot aanbod aan kwaliteitssteps voor zeer aantrekkelijke prijzen.

https://stepsonline.nl/