DHCH 2018
Image default
Vervoer en transport

Plan je verhuizing voor het nieuwe jaar

Het is zo´n plan dat al jaren door uw hoofd waait: verhuizen naar een andere woning. Tot nu toe zijn er steeds redenen geweest waardoor u uw verhuizing elke keer voor u uit hebt geschoven. Of wellicht kon u ook niet anders. Maar voor dit nieuwe jaar is dit toch wel uw grootste voornemen, dat u om dezelfde reden al met verschillende mensen hebt gedeeld. Dit jaar gaat u echt verkassen en de eerste aanzet daartoe is al gemaakt. De volgende stap is nadenken over uw verhuizing, iets waar u best tegenop ziet. Maar wat nou als er in de regio Rotterdam een ervaren, prettige Keurmerkverhuizer zit die tegen een goede prijs uw verhuizing van A tot Z voor u regelt?

Scherp geprijsd en goed verhuisd

Als we u zeggen dat wij het goedkoopste verhuisbedrijf zijn, dan zou u uw bedenkingen kunnen hebben. Wordt goedkoop dan geen duurkoop? Wij garanderen u dat dat niet voor ons verhuisbedrijf in Rotterdam geldt. Anders zouden wij niet al vanaf 2013 zoveel mensen hebben geholpen met hun verhuizingen, ontruimingen en bijkomende diensten. De goede beoordelingen van onze klanten bevestigen dat we voor een goede formule hebben gekozen. Professionaliteit hoeft niet per definitie duur te zijn. En een extra zekerheid voor u: uw complete inboedel is volledig verzekerd tijdens een door ons uitgevoerde verhuizing. Wij vinden dat overigens vanzelfsprekend.

In vertrouwde handen

U kunt met een gerust hart elke verhuizing aan ons over laten. Het maakt ons niet uit of u binnen Rotterdam verhuist, naar Groningen of Limburg verkast of dat uw inboedel naar 10 hoog moet. Wij gaan netjes met uw spullen om. Onze verhuizers zijn stuk voor stuk betrouwbare mannen, daar hebben wij ze op geselecteerd. Wij geven u ook persoonlijke aandacht tijdens het gehele proces. Dat wij uw verhuizing voordelig offreren vinden wij de gewoonste zaak van de wereld. Waarom veel geld vragen voor iets wat een stuk goedkoper kan?

Erkend verhuizen in Rotterdam

Wij zijn niet alleen een erkend verhuizer, onze klanten geven ons ook beoordelingen waar we trots op zijn. Een gemiddelde van 9.6, dat doet geen enkel verhuisbedrijf in Rotterdam ons na. Heeft u ons op korte termijn nodig? En wilt u uw meubelen gedemonteerd en gemonteerd hebben? Voor ons geen enkel probleem. Als u bij ons een offerte aanvraagt, heeft u die binnen een uur in uw digitale brievenbus. Meer informatie vindt u op onze website. Heeft u vragen? Bel ons dan nu. Onze medewerkers staan u graag telefonisch te woord op 010 751 1414. Wilt u liever door ons gebeld worden? Vul dan op de offertepagina uw naam en telefoonnummer in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

https://www.keurmerkverhuizer.nl/