DHCH 2018
Image default
Meubels

Industriële betontafel voor een stoer interieur

Beton, waar moeten we anders aan denken als we het hebben over een stoer interieur. Beton is een van de elementen die men graag terug ziet komen in de verschillende interieurstijlen van tegenwoordig. Zo is een betontafel heel goed te combineren met een industrieel interieur maar ook in een moderne interieurstijl zijn betontafels vaak de perfecte afwisseling.

Een strakke betontafel in combinatie met een stalen onderstel 

Een betontafel gecombineerd met een gietvloer óf kies je juist voor de combinatie van een eiken visgraatvloer met een betonnen tafelblad? Een stalen tafelpoot gecombineerd met een betonnen blad geeft net dat stukje afwisseling in materialen wat vaak voor de perfecte match kan zorgen.

Nordstahl levert zeer mooie stalen onderstellen. Door het strakke materiaal van beton combineren met het rauwe van het staal, is er een perfecte balans tussen stoer en stylish.

Ga jij voor een light grey betontafel of kies jij voor iets gewaagder en wordt het een zwart betonnen blad? En hoe combineer jij deze dan.. met de strakke, tijdloze U leg óf met de het oog op het design en ga jij voor de Nordstahl Spider leg?

Kies jij voor een wit stalen onderstel in combinatie met een betontafel? Dit zal zorgen voor een iets verfijnder geheel wat bijvoorbeeld heel mooi te combineren is met een landelijk interieur. Zo is er bij Beton-tafels.com voor iedereen iets te vinden. 

Welke afmeting en vorm betontafel?

Elke woning is anders en hierdoor past ook niet elke vorm betontafel bij elke woning(inrichting). Bij Beton-tafels is er een grote keuze uit verschillende afmeting betonnen bladen. Zo kun jij bijvoorbeeld kiezen voor een blad van 180×90 cm maar ook een tafelblad van 180×100 cm is verkrijgbaar en dat allemaal voor dezelfde prijs.

Doordat de betonnen tafels op bestelling worden geproduceerd is maatwerk mogelijk. Elke centimeter kan geproduceerd worden. Past in jouw ruimte bijvoorbeeld een rond blad van 135 cm beter dan een van 150 cm, dit is geen enkel probleem. Koop bij beton-tafels.com de tafel van je dromen, helemaal op maat gemaakt in combinatie met een stalen tafelpoot van Nordstahl.

De verschillende afwerkingen

Betontafels zijn er in vele verschillende afmetingen en afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een tafelblad met een rechte rand of een ovalen betontafel. Naast rechte en ovalen tafels is het ook mogelijk om een rond of vierkant betonblad te bestellen en uiteraard zijn salontafels ook mogelijk.

Meer informatie? Kijk op:

https://www.beton-tafels.com/