DHCH 2018
Image default
Meubels

Losse stalen industriële tafelpoten van Industriele-tafels.com

Stalen tafelpoten zijn dé trend van dit moment op woongebied. Heb jij nog een tafelblad wat goed maar is het onderstel niet meer wat je zou willen? Stalen tafelpoten van www.industriele-tafels.com zijn de oplossing.

Er worden vele verschillende modellen tafelpoten van staal verkocht, zo kun je kiezen voor de populaire X kruispoot of bijvoorbeeld een centrale stalen matrix poot voor iedere afmeting is er wel een oplossing.

Poedercoating, geen behandeling of blanke lak?

Alle stalen tafelpoten worden standaard geleverd met een duurzame poedercoating. Staal is een materiaal dat veelal gebruikt wordt in de bouw en wat zonder behandeling altijd zal gaan roesten. Er zijn verschillende mogelijkheden om de stalen tafelpoten te behandelen maar poedercoating is verreweg de beste.

Een poedercoating wordt namelijk in het stalen onderstel gebakken waardoor deze zeer duurzaam is. De tafelpoten zijn hierdoor makkelijk schoon te maken.

X poten, Matrix poten, Spin poten, U poten. Welk model past het best?

Er zijn vele verschillende soorten stalen tafelpoten op de markt, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Maar welk onderstel is nou het meest geschikt voor jouw tafelblad? Alle tafelpoten van Industriele-tafels zijn voorzien van bevestigingsplaten met meerdere sleufgaten en ronde gaten. Zo kun je zowel een los blad als losse planken op de tafelpoten bevestigen.

De standaard onderstellen hebben een bevestigingsplaat van 78cm breed, zo kan hier al een tafelblad op vanaf 80cm breed maar ook een tafelblad van 110cm breed kunnen deze tafelpoten met gemak dragen.

Alle tafelpoten hebben een hoogte van 73cm, hierdoor komt de industriële tafel op de juiste hoogte uit als jij deze combineert met een blad van ongeveer 4,5cm dik.

Bezorging en bevestiging van de stalen tafelpoten

Alle tafelpoten zijn demontabel en zitten netjes verpakt in kartonnen dozen, zo kunnen deze gemakkelijk met DHL verzonden worden voor een leuke prijs. Er is altijd een grote voorraad stalen tafelpoten aanwezig zodat deze snel geleverd kunnen worden.

De stalen tafelpoten zijn gemakkelijk te monteren wegens de slimme bevestigingssystemen.

https://www.industriele-tafels.com/tafelpoten/industriele-tafelpoten-standaard/