DHCH 2018
Image default
Meubels

Maatwerkprojecten uit massief eikenhout van www.boomstam-tafels.com

Bent u al een geruime tijd opzoek naar een massief eikenhouten product in de juiste afmeting maar kunt u bij de reguliere meubelwinkel maar niet slagen? Bij Boomstamtafels bent u aan het juiste adres. Zij verkopen meubelen van eikenhout in standaard afmetingen maar door het hebben van een eigen productiebedrijf in Aalsmeer kan elk meubel geheel naar wens en op maat geproduceerd worden.

Boomstamtafels, badkamermeubels, vensterbanken, traptreden, projectinrichtingen. Het is allemaal mogelijk.

Het inrichten van een project, kantoor of nieuwe woning, daar komt meer bij kijken dan een standaard afmeting tafel en daar weten ze bij boomstam-tafels.com alles van. Je hebt dé perfecte boomstamtafel gevonden en zoekt in exact dezelfde stijl een houten bankje, een eiken vensterbank of het perfect matchende keukenblad. Vaak is dit een eindeloze zoektocht naar iets wat je niet kunt vinden. Hier is dit anders. Elk stukje eikenhout, op de centimeter op maat gemaakt én zonder extra kosten. In een prachtige werkplaats met een uitgebreid machinepark, net onder de rook van Amsterdam vindt je een bedrijf met vakmensen. Meubelmakers met kennis van hoe het écht hoort in de meubelmakerij. Zo kunt u 6 dagen in de week gerust binnenlopen met al uw ideeën, er wordt hier graag met u meegedacht.

Maatwerk eiken maar ook een groot assortiment standaard producten met een korte levertijd

Verbouwen en alles wat daarbij komt kijken. In de afrondende fase wordt er druk gezocht naar de perfecte meubelen bij het nieuwe interieur. In de meeste woonwinkels loop je tegen levertijden van 12 weken aan waardoor er vroeg in de verbouwing al besteld moet worden. Bij Boomstam-tafels.com is dit niet het geval. Zij hanteren een levertijd van 3-4 weken, ook op maatwerk producten.

Er wordt uiteraard ook een uitgebreid assortiment met standaard producten geleverd. In de showrooms in Aalsmeer en Bleiswijk vindt u eiken eettafels met stalen onderstellen, BESTA planken, STUVA planken, zwevende wandplanken, eetkamer bankjes, industriële boekenkasten en meer.  

Uw eigen boomstamblad uitkiezen in Aalsmeer

Op de werkplaats in Aalsmeer staan verschillende voorraad bladen, hierdoor kunt u langskomen om uw eigen boomstamtafel uit te kiezen! Ieder blad is uniek en hoe leuk is het dan als u, uw eigen blad kunt uitzoeken? Zo kunt u bij het uitzoeken van een voorraad tafel precies zien op welke plaats de knoesten zitten en kiezen wat voor boomrand u aan uw tafel zou willen. Naast de voorraad boomstamtafels staan er ook voldoende massief eiken planken, salontafels en wandplanken waar u een keuze uit kunt maken.

Meer informatie? Kijk op:

https://www.boomstam-tafels.com