DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Jongeren rondreis Israël

Voor een jongeren rondreis Israël heb ik met Israël Idoed Reizen een geweldige reis gemaakt Idoed reizen zorgt voor reizen in Israël welke een onvergetelijke ervaring met zich mee brengen. Al van jongs af aan is het een droom om een jongerenreis door het geweldige Israël te maken. Hier heeft namelijk een groot gedeelte van wat je in de bijbel terug leest zich afgespeeld. Daarom zou ik heel graag mijn voeten zetten op de voor mij magische grond. Rondreis Israël was super. Wil jij lezen wat we allemaal bezocht hebben? Lees dan deze blog!

Overtuiging rondreis Israël

Maar hoe ben ik nu op een rondreis Israël gekomen? Ik las op internet over verschillende jongeren die deze reis gaan maken, of voorheen al gemaakt hadden, en ik was overtuigd. Dit is iets voor mij! Het volgende las ik op de website van Idoed reizen wat mij ook erg aansprak.

“Onze Israël jongerenreis is dusdanig samengesteld dat er een goede balans is tussen ontspanning, historie, het bezoeken van Bijbelse plaatsen en heel veel gezelligheid. Het beklimmen van de Masada en de zon zien opkomen boven de woestijn van Judea als ook stil staan bij de woorden die de Messias heeft gesproken op de plaatsen rondom het meer van Galilea. Zingen rond het kampvuur op de Golan hoogvlakte en met elkaar van gedachten wisselen over je geloof. De rondreis Israël, het land waar God Zijn naam aan heeft verbonden en kennismaken met het volk wat Hij zo lief heeft!”

Tijdens de reis heb ik geweldige gesprekken gehad over het geloof met allerlei verschillende personen die dezelfde leeftijd hebben. We hebben zulke geweldige plekken bezocht, dat ik eigenlijk gelijk terug wil. Het was het geld meer dan waard. Ik heb nieuwe vrienden gemaakt voor het leven en ik heb plekken bezocht welke een hele speciale betekenis voor mij hebben.

Is dit ook jouw droom een rondreis Israël met allemaal jongeren? Boek dan vandaag nog want het is een onvergetelijke ervaring!