DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket kopen

Sinds kort ben ik verhuisd en heb nu door Bax Houthandel goedkoop lamelparket laten leggen. Ik was al jaren opzoek naar het huis waar ik nu in woon. Ik zocht een klein, eigentijds en bijzonder vrij staand huisje. Jaren heb ik hier voor geplaatst en toen dit huisje vrij kwam, op de hei waar ik vlak bij woonde, was ik gelijk verkocht. Dit is mijn droom woning. Met behulp van een makelaar in de buurt heb ik het huisje kunnen kopen voor een super goede prijs. Het enige nadeel van het huisje was dat het al jaren lang niks mee gebeurd is. En het is dus zeker weten aan een opknap beurtje toe! Zo heb ik als eerst samen met mij vriendin een aantal dingen uit het huis gesloopt. Zoals de keuken, badkamer en muren in de slaapkamers. Nu is het tijd om er een prachtige vloer in te leggen. En voor de slaapkamers, gangen, woonkamer en keuken willen wij dezelfde lamelparket. Deze vonden we daarom bij Bax Houthandel. Wil je weten waarom we het daar gekocht hebben en niet gewoon bij een bouwmarkt? Lees dan deze blog door!

Lamelparket gekocht

Ik ben opzoek gegaan naar winkels waar ze lamelparket verkopen en ben na wat zoekwerk bij Bax Houthandel uitgekomen. Na het bekijken van verschillende websites, ben ik uitgekomen bij Bax Houthandel. Dit komt omdat ik bij veel van deze bouwmarkten niets kon vinden in de prijs kwaliteit verhouding waar ik naar opzoek was. Of de kwaliteit stond mij niet aan, of de kleur. Maar nergens vond ik wat ik zocht. Totdat ik Bax Houthandel tegen kwam, Bij hen zag ik een prachtige webshop met daarom heel veel verschil in soorten lamelparket. En ik zag zeker weten een paar mooie, die ik al in mijn huisje zie liggen.

Zoek jij ook lamelparket voor in je huis? Kijk eens in de winkel van Bax Houthandel of ga eens naar de website van Bax. Want ik weet zeker dat ze ook iets voor jou in hun assortiment hebben!