DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Kies je tegels bij De Tegel Boutique

Hippe duurzame tegels koop je bij De Tegel Boutique

Ondanks de trends voor PVC vloeren en beton gietvloeren blijven tegels een zeer gewaardeerd product in huis. Tegels zijn erg met hun tijd meegegaan in de zin dat ze voldoen aan verschillende looks, en lang niet meer zo standaard en basic zijn als 25 jaar geleden. In Nieuweroord zitten we met onze mooie showroom gevestigd. Je tegels kopen doe je bij De Tegel Boutique. Hier kun je de tegels voelen en beleven. Maar ook online staan onze tegels netjes geordend op soort en grootte. De tegels worden per doos geleverd. We hebben uiteraard tegels voor zowel wanden als vloeren. Tegenwoordig kunnen de meeste (dunnere) vloertegels ook op wanden gezet worden. Daarnaast hebben we ook mozaïktegels, tegels met een decor erop (denk aan bijvoorbeeld Portugese en Marokkaanse tegeltjes) en houtlook tegels. Deze zijn vooral beneden in de woonkamer populair. Ze geven het warme gevoel van een houten vloer maar dan met veel minder onderhoud.

Verschil moet er wezen

Daar waar tegels vroeger vooral als praktisch werden gezien, zijn tegels nu steeds vaker een sfeerelement in een woonruimte. Dankzij nieuwe ontwerp technieken is er een zeer ruime keus in kleuren, structuren en afbeeldingen. Want eerlijk is eerlijk; zoveel mensen, zoveel wensen! We hebben een ruim assortiment en werken met verschillende merken zoals Panaria, Geo of Fiordo. Verder hebben we alleen maar A kwaliteit tegels (en niet de zogenaamde B keus tegels). Een heel ander verschil is de mate van kwaliteit. We staan voor kwaliteit. Er is veel verschil in prijs op de tegelmarkt. Goedkoop is in veel gevallen ook duurkoop. Dit is absoluut geen excuus om de duurste te willen zijn, in tegendeel! Een goede tegel gaat heel wat jaren mee en is behoorlijk slijtvast. Bespaar je op geld, dan bespaar je op kwaliteit. Een vloer, of wand, is meestal heel wat jaren aanwezig in huis en kan een dagelijkse bron van ergernis worden als er voortijdig gebreken aan komen. Structuur, dikte en kwaliteit van de print zijn belangrijk bij een goede tegel. En een tegelvloer of tegelwand haal je er niet zomaar weer uit als het toch niet naar de zin is. Voor advies kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. We helpen u graag, want dat is ons vak!

Van alle markten thuis

We werken samen met professionele tegelzetters als u zelf niet kunt of wilt betegelen. Dat is begrijpelijk, want het is echt een precisiewerkje. Mocht u wel zelf aan de gang willen dan kunt u alle benodigdheden om te betegelen bij ons aanschaffen. U moet hierbij denken aan tegellijm, (meet) gereedschap, tegellijm, voegmortel, boren, emmers en schoonmaakmiddelen. We verkopen aan zowel particulieren als bedrijven. Hopelijk tot ziens in onze showroom, of online op onze website!

https://www.detegelboutique.nl/