DHCH 2018
Woning en Tuin

Ontstoppen van de riolering laat je doen door Ontstoppingsdienst Den Bosch

 

De meeste mensen zijn na het ontdekken van een rioolprobleem geneigd zelf aan de slag te gaan. Ze gebruiken dan een plopper of een huis-tuin-en-keuken-middel. Dit maakt het in de meeste gevallen alleen maar erger. Ze raken dan in paniek en gaan zelf met een ontstoppingsveer of hogedrukspuit aan de slag. Dit gereedschap vergt echter precisie en vakkundigheid die de meeste mensen niet hebben. Door onzorgvuldig gebruik van het gereedschap kan de riolering worden beschadigd. Dit kan leiden tot het verergeren van de verstopping of zelfs het ontstaan van een nieuw rioolprobleem. Ontstoppen van de riolering laat je doen door Ontstoppingsdienst Den Bosch.

Ontstoppingsdienst Den Bosch

Woon je in Den Bosch en omgeving en heeft u last van een rioolprobleem? Van een verstopte wc tot een verzakking van de riolering en van een overlopend doucheputje tot een rioollucht. Ontstoppen van de riolering laat je doen door Ontstoppingsdienst Den Bosch. De vriendelijke en snelle service van Ontstoppingsdienst Den Bosch helpt u bij het verhelpen van het rioolprobleem. Van kleine verstoppingen tot complexe rioolproblemen. Onze vakmannen pakken deze uitdaging met al hun kennis en vakbekwaamheid graag aan. Geef ons dus het vertrouwen en neem contact op met Ontstoppingsdienst Den Bosch.

Weetjes over het riool

Ben je geïnteresseerd in het riool en wil je er meer weten over het rioleringsstelsel in Nederland of over de meest voorkomende rioolproblemen? Lees dan onderstaand artikel van Ontstoppingsdienst Den Bosch. De meest voorkomende rioolproblemen zijn erg verrassend. Je zou denken dat een simpele verstopping in het doucheputje of een overstromend toilet de meest voorkomende rioolproblemen zijn. Echter zijn de meest voorkomende rioolproblemen toch complexer dan dat. Voorbeelden zijn: een verzakking in het riool, wortelgroei in een rioleringspijp, verkeerd aangelegde leidingen en een rioollucht. Daarnaast ligt in Nederland voor 100.000 kilometer aan rioleringsbuizen die uitkomen bij de rioolwaterzuivering.