Opzoek naar Arbodiensten

Dhch2018

Afgelopen tijd ben ik opzoek gegaan naar arbodiensten. Ik ben daar naar opzoek gegaan omdat ik niet tevreden ben over de dienst waar ik nu ben bij ingeschreven. We maken er namelijk heel weinig gebruik van en toch kost het ons aardig veel geld. Daarom hebben we besloten opzoek te gaan naar een nieuwe dienst. Maar waar vind je deze? We hebben er geen ervaringen mee en dus moeten we ons eerst inlezen. Via internet hebben we dit gedaan. We zijn opzoek gegaan naar dingen waar je op moet letten als je arbodiensten zoekt of met elkaar wilt vergelijken. Lees in deze blog hoe we bij de arbodiensten zijn gekomen en wat voor acties we nu gaan ondernemen.

Arbodiensten zoeken

Ik ben dus gaan Googelen op Arbodiensten. Dit hebben we gedaan nadat we hebben gekeken waar we op moeten letten. Ik heb de resultaten goed met elkaar vergeleken. En zodoende ben ik bij de Arbomakelaar terecht gekomen. De Arbomakelaar is een bedrijf dat je 3 offertes opstuurt. Hiervoor hoef je maar heel weinig te doen. Je moet namelijk alleen maar een aanvraag formulier invullen, deze staat op de website. Je moet hierin invoeren waar je naar opzoek bent en je moet wensen invullen. Je moet aangeven hoeveel medewerkers er werkzaam zijn bij je bedrijf. Ook moet je aangeven of je een bedrijfsarts zoekt, een arboconsultant of een arbodienstverlening.

Arbomakelaar

Bij de Arbomakelaar kan je dus drie offertes aanvragen. Deze voldoen aan de wensen die je aangeeft in het formulier. De Arbomakelaar is een arbodiensten specialist met als meer dan 20 jaar ervaring. Ze hebben vooral ervaring met meer dan 50 medewerkers. Geheel kosteloos vraag je de offertes aan. En kan jij kiezen voor de Arbodienst die bij jou wensen past. Neem een kijkje op arbomakelaar.nl voor meer informatie of neem contact op via de mail!

Geef een reactie