DHCH 2018
Image default
Toerisme

Taxi toerisme in breda

De zomervakantie ?

Of de taximarkt de komende tijd een opleving zal krijgen hangt ook af van de mogelijkheid voor toeristen om ons land weer te bezoeken. Indien er voor het toerisme in ons land geen obstakels meer worden opgeworpen dan kan het best zo zijn dat er een aanzienlijk aantal mensen weer de taxi zal nemen van de stations en de luchthavens. Met de zomervakantie voor de deur is er op zich nog ruimte voor de regering om op tijd regelgeving in te voeren die gericht is op het openstellen van toerisme vanuit het buitenland. Voor europese landen lijkt er al een akkoord te zijn gemaakt voor het onderling openstellen van de grenzen voor toerisme. Alleen landen als Turkije en Marokko die hebben nog de status van code oranje.

Taxi’s weer de weg op ?

De taxi’s staan te popelen om weer de weg op te gaan en klanten te vervoeren. Al is het niet meer in de aantallen van voor de coronacrisis de taxichauffeurs willen weer het gevoel krijgen dat ze nuttig werk kunnen doen. De taxichauffeurs zetten dus hun beste beentje voor met het begin van de opening van de horeca. Het is nu afwachten of het grote publiek dat voor de coronacrisis zorgeloos de taxi instapten nu met dezelfde zorgeloosheid in een taxi stappen of dat nu in het post-coronatijdperk nu eerst naar andere alternatieven word gekeken. Het andere opbenbaar vervoer zoals de bus, tram en metro rijden weer met eventueel aangepaste dienstregelingen. Daarnaast moeten de reizigers hier verplicht een mondkapje dragen. Het word de komende tijd dus afwachten of de taximarkt weer een voorzichtige start gaat krijgen.

Vakantievieren ?

Als vakantievieren mogelijk word voor de zomer is het ook nog afwachten of het publiek wel warm loopt voor het boeken van nieuwe reizen. Het kan namelijk zomaar zijn dat mensen hun vakanties al voor het binnenland hebben gepland. Omdat de ontwikkelingen rond het coronavirus zo snel veranderen kunnen mensen ook eerder voor wat zekerheid gekozen hebben door hun vakantie in eigen land door te brengen.

https://www.taxibredanu.nl/nieuws/taxi-hazeldonk/