DHCH 2018
Image default
Tweewielers

Vespa mat groen

Een Vespa scooter herken je direct. Het klassieke design, dat prachtig glanzende chroom en die retro uitstraling die toch ook weer heel modern is. Dat is de Italiaanse Vespa. Momenteel zijn de Vespa Primavera en de Vespa Sprint de twee standaard modellen in de collectie die verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen en kleurstellingen. Als dat nog niet voldoende is, en je wilt echt op een unieke scooter rijden kun je kiezen voor een custom uitvoering. Een Vespa mat groen bijvoorbeeld. Dat kan met een speciale lak die “Drip Dip” heet. Wat is “Dip Drip” en hoe kun je gaan rijden met een unieke Vespa mat groen of andere opvallende kleur?

 

Een Vespa mat groen?

Vespa levert de Primavera en de Sprint in diverse prachtige kleuren, zelfs een Grigio Titanio die mat grijs is. De meeste kleuren zijn glanzend, mat lak geeft jouw scooter dat stukje originaliteit waar jij naar op zoek bent. Je kunt kiezen voor een Vespa mat groen of andere kleur door een nieuwe laklaag aan te brengen. Het probleem is wel dat de inruilwaarde veel lager wordt, wanneer je later de scooter wilt verkopen kan dat een probleem zijn. Je kunt dan met een Drip Dip laag het voordeel hebben van een unieke scooter met behoud van de originele lak. Hoe werkt dat precies?

 

Unieke Vespa mat groen, zwart of blauw

In feite koop je een reguliere Vespa Primavera of een Vespa Sprint met de originele kleurstelling vanuit de fabriek. Via een speciale Drip Dip techniek wordt er een nieuwe laklaag aangebracht die strak over de originele lak ligt maar wel later te verwijderen is zonder sporen achter te laten. Sterker nog, de originele lak wordt beschermd tegen de weersomstandigheden waarmee je de scooter langer in perfecte staat kunt houden. Zo kun je (een deel van) de kosten voor de nieuwe laklaag terugverdienen, ideaal toch? En er is een ruime keuze in kleuren waaronder een Vespa mat groen, mat zwart of mat blauw.

 

Neem direct contact op voor alle mogelijkheden en maak jouw eigen custom Vespa scooter!