DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Wanneer je eiken vloeren nodig hebt

De eiken vloeren (klik hier voor de website) trend is een al wat langer aanhoudende trend. Dit draait vooral om de style en comfort van de vloer. Mensen vinden het tegenwoordig belangrijk wat voor feel het geeft om eiken vloeren te hebben. Ook zie je dat het erg huiselijk wordt gevonden en dat mensen daarom steeds vaker overstappen op een mooie houten vloer. Want het is toch net iets echter dan de laminaat plaatjes in huis. Daarom gaan we vandaag bespreken hoe het komt dat de houten vloer zo enorm trendy is geworden.

De kleur van de eiken vloeren

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat smaak erg persoonlijk is. Het is daarom vooral gebaseerd op de smaak van de schrijver en van de trendsetters. Iets wat tegenwoordig erg hip gevonden wordt is lichte planken hout. Persoonlijk als schrijfster vind ik dit ook zeer modieus. Licht hout geeft namelijk een ander gevoel aan het huis. Alles wordt net iets frisser en lichter. Dit kan ook met eikenhout. Vaak wordt gedacht dat eikenhout erg donker moet zijn en dat het huis ook direct een stuk donkerder wordt. Dit hoeft allang niet meer. Het is namelijk zo dat je net zo goed lichte eiken planken kunt aanschaffen. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om de donkere planken aan te schaffen. Deze zijn niet eens zo ouderwets meer. Je ziet dat men steeds meer industriële onderdelen het huis in halen. Zo komt de donkere houtkleur ook steeds meer terug in het interieur van de meeste mensen. Bax Houthandel is een handel waar dit ook verkocht wordt. Het kan erg strak, maar je kunt zelf goed uitzoeken wat je wilt via de site van dit bedrijf.

Bax Houthandel

Het bedrijf van Bax Houthandel is een bedrijf met een uitgebreid assortiment. Zo hebben ze naast verschillende eiken vloeren ook andere houten vloeren. Dit zorgt ervoor dat ze veel weten van verschillende materialen wat hen helpt om goed advies te geven. Uiteindelijk zijn er veel verschillende bedrijven op het gebied van de juiste houtsoort. Toch raad ik je sterk aan naar dit bedrijf te kijken, juist omdat zij één van de beste zijn!

23 comments

Comments are closed.