DHCH 2018
Image default
Beauty en verzorging

Zekerder door de ooglidcorrectie

In het begin was ik erg onzeker, gelukkig heeft het ondergaan van een ooglidcorrectie hier een einde aan gemaakt. Lange tijd wist ik niet hoe ik er mee om moest gaan, mijn oogleden waren gewoon niet mooi en ik had het gevoel dat mensen op straat mij vaak nagekeken. Na een poosje ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om mijn oogleden te herstellen. Al snel viel Ooglift bij mij op, dit kwam vooral door de vele ervaring die hun arts Geerlings in de loop der jaren had gekregen. Ik las dat hij per jaar ruim 2000 behandelingen verrichtte, voor mij gaf dit toch wel aan dat Ooglift een betrouwbare aanbieder is van ooglidcorrecties.

Verschillende mogelijkheden met een ooglidcorrectie

Na mij een tijdje te hebben gericht op de verschillende mogelijkheden bij een ooglidcorrectie, heb ik uiteindelijk gekozen voor een ooglidcorrectie van een aanbieder die zich enkel op cosmetische ingrepen richt. Deze aanbieder was Ooglift, ik heb hier bewust voor gekozen omdat ik verschillende ervaringen heb gelezen en daar naar voren kwam dat Ooglift een erg persoonlijke aanpak heeft. Daarnaast is het fijn dat Ooglift zich enkel op de cosmetische kant richt, omdat de wachtlijsten hierdoor aanzienlijk korter waren. Ook is de ingreep veel deskundiger en het resultaat een stuk mooier. Ik was er zeker van dat dit resultaat lang zo mooi zou blijven.

Persoonlijke aanpak

Toen ik mijn behandeling begon bij Ooglift, was er eerst een gratis en vrijblijvend consult. Hierin werden alle mogelijkheden besproken en werd er gekeken naar de kosten en de resultaten die het zou opleveren. Dit gesprek was erg persoonlijk en ik merkte dat de arts ook zeker veel tijd voor mij had vrijgemaakt. Tijdens de operatie ging alles erg vlot. Dit kwam mede doordat ik precies wist wat er ging gebeuren en daardoor dus niet bang hoefde te zijn. Na de operatie kon ik 24 uur per dag bij de noodlijn terecht, dit gaf mij een erg gerust gevoel.

Zeker een aanrader!

Een ooglidcorrectie bij Ooglift zou ik zeker aanraden. Het is vooral aan te raden als je van een persoonlijke, betrouwbare aanpak houdt. Daarnaast zijn de kosten erg laag en wordt je erg goed voorbereid op de operatie. Ik ben ook erg te spreken over de nazorg, deze was eveneens perfect!

12 comments

Comments are closed.