DHCH 2018
Image default
Entertainment

2 dingen die je kan doen in de auto op vakantie

Dit jaar gaat vakantie met het vliegtuig of met de boot ‘m niet worden door corona, dus dan moet je deze zomer maar op vakantie met de auto. Die goeie oude auto die er altijd voor je is. Dat wonder dat je overal en nergens heen brengt. De geur maakt je misselijk, het geluid van de motor herken je meteen. Waar brengt jouw auto jou deze zomer heen? Naar Frankrijk of Italië, naar Nederland of naar Duitsland; het kan allemaal! Toch geldt voor elke bestemming dat de reis belangrijker is dan de bestemming. Als je met de auto reist, dat zit je sowieso urenlang tegen je familieleden of vrienden aangedrukt, je hebt geen eigen ruimte en je zit boven op elkaars lip. Het is dus erg belangrijk om een goede sfeer te houden. In dit artikel vertel ik je hoe je dat kan doen.

 

Het eerste ding dat je in de auto kan doen om jezelf te vermaken, is een ouderwets potje bingo. Het enige wat je nodig hebt is een pen en een bingo blad met daarop allemaal dingen die je onderweg tegen zou kunnen komen. Bijvoorbeeld een koe, regen, een parkeerplaats, een ziekenhuis of een camper. Dit kan je gemakkelijk op internet vinden en dan thuis uitprinten. Door bingo te spelen ben je lekker afgeleid en let je meer op de omgeving en minder op je reisgenoten.

 

Het tweede ding dat je kan doen in de auto, is gossip nieuws lezen van het land van bestemming. Door de laatste nieuwtjes over de royals of de showbizz te lezen, heb je altijd iets om over te praten op de camping of met andere mensen. Ook leer je zo wat er speelt in het land leehnavasor waar je naar toe gaat. Bovendien leer je door het lezen van celebrity nieuws de taal van het land waar je naartoe gaat beter.

https://www.showbizz24.be/