DHCH 2018
Image default
Zakelijke dienstverlening

Surlogic als partner voor elke website

Het opnemen van een webshop is een ambitie die veel mensen hebben, maar wanneer de webshop steeds beter gaat lopen, wordt het lastig om het logistieke gedeelte bij te blijven benen. Gelukkig is er een mogelijkheid om een hoop werk uit handen te geven. Namelijk door het inhuren van een efulfilment bedrijf. In deze tekst gaan we dan ook kijken wat dit precies voor een bedrijf is. Vervolgens kijken we wat het bedrijf precies allemaal kan overnemen om het een stuk makkelijker te kunnen maken.

Wat is een e-fullfilment bedrijf?

Een e-fullfilment bedrijf is een bedrijf wat het logistieke gedeelte van een normaal bedrijf overneemt. Met het logistieke gedeelte bedoelen we eigenlijk alles wat te maken heeft met het verwerken van een bestelling tot aan het leveren van de bestelling. Ook het terug laten sturen van een bestelling wanneer de klant niet tevreden is onderdeel van het logistieke gedeelte. Daarnaast is er nog meer. Het opslaan van verschillende producten die verzonden moeten worden, kan een hoop ruimte innemen. Het is zo dat elke webshop verschilt en wellicht is het eerst zo dat kleine producten nog makkelijk opgeslagen kunnen worden, maar wanneer de volumes toenemen qua producten, wordt het steeds lastiger om op te slaan. Een e-fullfilment bedrijf heeft de mogelijkheid om de producten op te slaan. Surlogic kan dus helpen bij het opslaan van de producten. Het is natuurlijk ook veel handiger omdat de spullen dan direct bij het e-fullfilment bedrijf aanwezig zijn. Wanneer de producten verzonden moeten worden, zijn deze al aanwezig en kunnen deze sneller verzonden worden.

Voordelen van een e-fullfilment bedrijf als Surlogic

Bij het inhuren van een e-fullfilment bedrijf komen dus een hoop voordelen kijken. Allereerst scheelt het een hoop werk. U wilt natuurlijk dat u de producten zo snel mogelijk bij de klant kunt krijgen. De concurrentie is moordend op het web en klanten willen iets zo snel mogelijk hebben. Wanneer u zelf een webshop runt, kan het betekenen dat u daardoor meerdere keren per dag naar het postkantoor op en neer moet rijden om de pakketten op tijd te kunnen verzenden. Bij een e-fullfilment bedrijf gaan natuurlijk veel meer pakketten per dag de deur uit. Hierdoor is het veel makkelijker voor het bedrijf om de bestellingen op tijd te verzenden en vaak ook voor een lager tarief. Dat komt omdat er zoveel verzonden kan worden via een e-fullfilment bedrijf, waardoor het een stuk minder kost. Alleen daar haalt u dus al een voordeel uit. De tijd die u vervolgens over houdt, kunt u besteden aan het verbeteren van de webshop en het zoeken naar producten die u wilt gaan inkopen. De webshop krijgt daardoor dus veel meer ruimte om te groeien. Als laatste voordeel houdt u dus een hoop ruimte over wanneer u Surlogic inhuurt. Het bedrijf is namelijk in staat om veel meer producten in de opslag op te slaan zodat u thuis de ruimte over houdt en dit niet Hoet op te slaan.

Tot slot

Mocht u op zoek zijn naar een manier om een gedeelte van uw bedrijf uit te besteden dan is een e-fullfilment bedrijf wat u zoekt. Het bedrijf, in dit geval Surlogic, neemt namelijk het logistieke gedeelte over en daardoor heeft u ruimte en tijd over voor het uitbreiden van uw eigen webshop.

https://surlogic.nl/nl/