DHCH 2018
Image default
Eten en drinken

Catering in Hoofddorp; nu makkelijk en snel te bestellen.

Wanneer u van plan bent om een evenement te hosten, dan kan het zijn dat u opzoek bent naar de lekkerste catering van Hoofddorp. Catering is namelijk geschikt voor een breed scala aan gelegenheden. Zo kan je een cateraar inschakelijke voor zakelijke bijeenkomsten, zoals vergaderingen, kerstborrels en nieuwjaarsfeesten. Ook voor de particuliere feestje is een cateraar inschakelen een uitkomst voor bijvoorbeeld een jubileum, verjaardag of bruiloft. Wilt u ruime keuze uit producten, makkelijk bestellen binnen een mum van tijd en zeker weten dat u kwalitatieve catering ontvangt? Kijk dan eens op de site van Happie Delivery catering in Hoofddorp.

 

Welke soorten catering kan ik in Hoofddorp bestellen bij Happie Delivery?

De webshop van Happie Delivery staat bomvol lekkernijen. Een ongelofelijk groot assortiment zorgt dat iedereen hier terecht kan om zijn favoriete catering te bestellen. Voor elk budget is er een catering aanwezig. Van een budget buffet tot een super deluxe walking dinner. They’ve got it all. 

 

Buffetten

Heerlijke buffetten thuis laten bezorgen of op het werk? Dat kan in Hoofddorp. Online hebben wij meer dan 20 buffetten waaruit u kan kiezen. Maar dat is zeker nog niet alles. Staat er onverhoopt toch niet het perfecte buffet tussen? Neem dan gerust contact met ons op; Wij maken een buffet geheel voor u op maat. Eerst ontvangt u gratis en vrijblijvend van ons een voorstel. Gaat u akkoord met dit buffet? Dan gaan wij de keuken in om deze voor u te maken. 

Wij plaatsen het buffet voor u in het geheel. Dit betekent dat u dus niets zelf hoeft te doen. Wij plaatsne, de koude en warme gerechten, de borden, bestek, gerei en warmhoudapparatuur. Alles zit bij de prijs inbegrepen. Bent u uitgegeten? Plaats dan simpelweg alle spullen vuil terug in de meegeleverde boxen. Wij komen het de volgende dag ophalen en doen voor u de afwas.

 

 

BBQ Catering in Hoofddorp

Wilt u al genietend van de zon een fanatische BBQ avond beleven? Dat doe je met Happie Delivery. Bestel met alle gemak uw vlees en vis-schotel online, samen met de meest verse salades, de lekkerste sauzen en het knapperigste brood. Wilt u dat een BBQ-kok u komt assisteren, zodat u niet zelf de gehele avond achter de BBQ plaats hoeft te nemen? Geen probleem. Onze grill-meesters staan klaar om de gerechten tot perfectie te bereiden en te serveren aan uw gasten. Naderhand wordt alles netjes schoongemaakt en opgeruimd zodat u zonder zorgen door kunt met uw avond.