DHCH 2018
Image default
Eten en drinken

Ga gezellig dineren bij een Grieks restaurant in Bergen op Zoom

Wilt u gezellig een avondje uit eten met uw partner, vrienden, familie, collega’s of een ander gezelschap? Ga dan op zoek naar een gezellig restaurant. Wellicht vindt u het leuk om ook eens buitenlandse keukens te proeven, bijvoorbeeld de Italiaanse of Griekse keuken. Wanneer u op zoek bent naar een sfeervol restaurant in Bergen op Zoom, kunt u eens een bezoek brengen aan Grieks Restaurant Athene. Zij zijn al sinds 1987 gevestigd in het centrum van de stad. Vanuit de hele regio komen er mensen eten bij hen. Wanneer gaat u hier dineren?

Geniet van diverse Griekse gerechten

Bij Grieks Restaurant Athene heeft u de keuze uit een uitgebreid aantal gerechten. De menukaart bevat verschillende traditionele Griekse gerechten. Zo kunt u bij dit restaurant in Bergen op Zoom genieten van moussaka, souvlaki en tzatziki, maar ook de wereldberoemde Griekse salade staat uiteraard op de kaart. Het is natuurlijk goed mogelijk dat de Griekse keuken nog verrassingen voor u heeft. De medewerkers van dit restaurant vertellen u gelukkig graag wat de gerechten allemaal bevatten. Het is een all you can eat restaurant, dus u kunt verschillende gerechten bestellen. Maar u kunt er ook voor kiezen om enkele kleine gerechten te bestellen. Dit sfeervolle restaurant beschikt namelijk ook over diverse heerlijke tapasgerechten. Deze typisch Griekse gerechten in combinatie met de gezellige ambiance geven u het gevoel dat u daadwerkelijk in het mooie Griekenland bent!

Reserveer uw tafel online

Uit eten gaan is echt een uitje en daarom is de sfeer erg belangrijk. Bij Grieks Restaurant Athene in Bergen op Zoom bent u verzekerd van een leuk avondje uit voor het hele gezin. Dit restaurant is iedere dag van de week geopend. Reserveer daarom online een tafel en laat uzelf verrassen door de uitgebreide Griekse keuken. Wilt u weten wat u zoal kunt eten? Bekijk dan de menukaart op hun website.