DHCH 2018
Image default
Auto’s en Motoren

De manier om je auto te verkopen

Een auto verkopen is lang niet zo makkelijk als je denkt. Lange en ook erg saaie formulieren invullen, ontzettend veel checks krijgen en alle ditjes en datjes moeten bespreken, voor je eindelijk kunt beginnen met waar je voor bent gekomen: je auto verkopen. Wij snappen ontzettend goed dat deze ingewikkelde dingen niet zaken zijn waar je nou echt op zit te wachten voordat je een auto wil verkopen. Daarom kunnen wij u met alle trots vertellen dat het bij ons werkelijk waar anders in elkaar steekt. Bij ons ben je namelijk verzekerd van een ontzettend fijne service zonder teveel zeurderige vragen en moeilijkheden. Sterker nog, binnen enkele minuten heb je een eigen account en ben je aangemeld op onze site zodat het verkopen van de auto kan beginnen!

Schadeauto

Het grote voordeel van ons bedrijf is zonder ook maar enige twijfel dat je bij ons zelfs schadeauto’s kunt verkopen! Auto verkopen met schade is dus ook helemaal mogelijk bij ons. Het fijne is ook nog eens dat er de hele dag en nacht kan worden geboden op de auto die u aan het verkopen bent en dat er, zoals bij andere instanties om een bepaalde tijd de deuren simpelweg sluiten. Ontzettend handig dus.

Gratis

Hoogst waarschijnlijk is dit wel het allergrootste voordeel van alle voordelen die we al eerder zijn tegengekomen bij het verkopen van uw auto bij ons. We werken namelijk met een honderd procent gratis systeem die tegelijkertijd ontzettend goede service geeft aan u als verkoper en natuurlijk ook aan de koper zelf. Zo hoeft u geen geld te investeren in het te koop zetten van uw auto en kan er dus simpelweg nóg meer geld worden gemaakt met het te koop zetten van uw auto op een veiling die dag en ook nacht door aan het gaan is. Ideaal voor elke autoverkoper. Meld je dus snel aan via onze website zodat ook jij kunt profiteren van deze voordelen.