De ware zoektocht naar een goede herenkapper

Dhch2018

Het vinden van een goede herenkapper is altijd al een ware zoektocht geweest. Hoe stereotypisch het misschien is, vaak zijn het toch vrouwen die je haar knippen als je de kapsalon binnenstapt. Desondanks kunnen vrouwen zeker het haar van mannen netjes knippen, zolang er maar goed naar de wensen van de man geluisterd wordt. Mannen hebben namelijk geregeld een ander idee over hun lokken dan vrouwen, wat het soms ingewikkeld maakt om het juiste kapsel voor hen te realiseren. Gelukkig heb je daar bij OneKappers nooit last van, want wij zijn óók een professionele herenkapper delft, die luistert naar de wensen van de klant.

Het knippen van haar is een vak apart, want het gaat er niet alleen om dat je op de juiste manier de lokken knipt, maar ook dat je de wensen van de klant exact weet te reproduceren en in praktijk te brengen. Het hebben van een idee over het kapsel voorafgaand aan de behandeling is soms namelijk een valkuil voor velen, omdat het nooit precies zo wordt als je had gehoopt. Echter, bij OneKappers nemen wij de tijd om zo dicht mogelijk bij het gewenste eindresultaat in de buurt te komen en jou te verbluffen door het kapsel. Dit doen wij door te luisteren naar de klant en jouw voorkeuren met jou door te nemen voorafgaand aan de knipbeurt. Op die manier kunnen wij een prachtig kapsel voor jou realiseren, dat je zelf ook eenvoudig in model kunt brengen wanneer je er alleen voor staat.

Ben jij op zoek naar een goede kapper delft, die de tijd neemt om te luisteren naar jouw wensen en deze om te zetten in handelingen? Dan ben je bij OneKappers helemaal aan het juiste adres! Maak een afspraak via de website of neem telefonisch contact met ons op.

https://www.onekappers.nl/