DHCH 2018
Image default
Beauty en verzorging

Waarom je vet bevriezing zou moeten overwegen (CoolSculpting)

Worstel je met hardnekkig vet dat weigert af te vallen, hoe hard je ook eet of traint? Dan is CoolSculpting of buikvet bevriezen misschien een haalbare optie voor u. CoolSculpting is een niet-invasieve vet bevriezing procedure die u kan helpen buikvet permanent te bevriezen. Laten we enkele voordelen van CoolSculpting verkennen door verder te lezen.

Het is een veilige en niet-invasieve behandeling

CoolSculpting of vet bevriezen Amsterdam is een succesvolle methode gebleken om vet te verwijderen van lastige locaties. Bovendien is het een niet-invasief proces. Dit is exclusief het gebruik van naalden, chirurgie en anesthesie. Met behulp van gecontroleerde koeling richt de CoolSculpting-procedure zich op vetcellen en bevriest ze zonder schade aan de huid of het omliggende weefsel te veroorzaken. Er is geen downtime tijdens de eigenlijke therapie, die maar liefst 45 minuten kan duren.

Minimale bijwerking

CoolSculpting heeft weinig nadelige effecten en wordt over het algemeen goed verdragen. Tijdens het proces kunt u een trekkend gevoel ervaren wanneer de applicator uw huid en vet opzuigt. Ook kun je een klein ongemak voelen als de temperatuur daalt, vergelijkbaar met wat je zou voelen als je je hand in een kom met ijswater zou steken. Na de procedure masseert uw CoolSculpting-professional het behandelde gebied gedurende twee minuten om apoptose van vetcellen te versnellen. Sommigen hebben het vergeleken met het proces van je voet “wakker worden” na het slapen gaan. U kunt na de ingreep ook een lichte gevoelloosheid of tintelingen voelen in het behandelde gebied. Alle bijwerkingen zijn gering en van voorbijgaande aard. De meerderheid van de mensen vindt CoolSculpting acceptabel.

Het biedt permanent resultaat

Als volwassene kan je lichaam geen nieuwe vetcellen meer aanmaken. Afhankelijk van uw gewicht en eetgewoonten, kunnen degenen die u nu heeft echter groter of kleiner worden. Met behulp van CoolSculpting kan een deel van de vetcellen permanent worden vernietigd, waardoor de totale hoeveelheid vet in het behandelde gebied wordt verminderd. De vetcellen worden permanent vernietigd nadat ze zijn ingevroren en verwijderd. Dit houdt in dat u lang kunt blijven genieten van het resultaat. Ongeacht het resultaat en het proces is het echter altijd het beste om na de behandeling gezond te blijven eten.