DHCH 2018
Image default
Auto’s en Motoren

De weg op met een Citroën Berlingo

De Citroën Berlingo is een veelzijdige wagen die uitermate geschikt is voor ondernemers. Je kunt de auto namelijk precies aan je eigen wensen aanpassen door de ruime keus in bijvoorbeeld carrosserie en motoren. Achterin ruimte voor al je materialen en voorin voldoende plek voor drie personen bijvoorbeeld. Vind je het belangrijk om onderweg goed bereikbaar te zijn voor klanten? Dan kun je ook kiezen voor diverse connectiviteitsmogelijkheden. Kortom, een ideale bedrijfsauto om te leasen. Een Citroën Berlingo leasen betekent dat je kunt rijden in een moderne, multifunctionele auto, tegen een aantrekkelijke prijs.

Een prettige bedrijfsauto voor actieve ondernemers

De indeling van de Citroën Berlingo is gemakkelijk aan te passen door bijvoorbeeld de mogelijkheid om stoelen weg te klappen, waardoor extra laadruimte ontstaat. Voor ondernemers die veel materialen moeten vervoeren, is deze flexibiliteit erg handig. De auto is verder uitgevoerd in een modern design, met grote deuren waardoor je makkelijk kan in- en uitladen. Uiteraard beschikt de auto ook over rijhulpsystemen zoals bijvoorbeeld een achteruitrijcamera, waarmee extra veiligheid wordt gecreëerd. Bovendien is het lage verbruik aan brandstof voordelig voor je portemonnee en voor het milieu. Al met al een functionele auto voor de actieve ondernemer.

Geen onvoorziene kosten

Een Citroën Berlingo leasen betekent dat je duidelijk overzicht houdt over je kosten. Door het betalen van een vaste lease prijs, kom je nooit voor verrassingen, zoals onverwachte schades, te staan. In ruil voor de maandelijkse lease kosten, krijg je de beschikking over een nieuwe auto, met alle gemakken en voordelen die daarbij horen. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwste veiligheidseisen en moderne technologie. Geld opzij zetten voor afschrijving of onverwachte kosten is niet meer nodig als je kiest voor een Citroën Berlingo als lease auto. De leasemaatschappij neemt de meeste kosten immers op zich. Zo kun je zorgeloos genieten van een ideale bedrijfswagen.

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen