DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Doe geen doe-het-zelf bij het omgaan met elektrische problemen

Wees geen doe-het-zelver. Omgaan met elektrische problemen is niet hetzelfde als omgaan met droge muren, omdat elektrische problemen kunnen bijten! Je kunt het niet goedkoop of gemakkelijk vervangen, in tegenstelling tot gipsplaat. Elektricien-Louwmans.nl kan u helpen als u niet over de nodige tools of expertise beschikt om elektrische problemen op te lossen. Wijs potentiële gevaren niet af en neem onmiddellijk contact op met een professionele elektricien voor hulp.

Veelvoorkomende elektrische problemen

Stroompieken kunnen optreden als gevolg van slechte bedrading in huis en blikseminslag, evenals defecte apparaten of beschadigde hoogspanningslijnen. Overspanningen komen vaak voor en duren een microseconde, maar ze veroorzaken schade aan apparatuur en verminderen de levensverwachting als ze vaak voorkomen. Houd er ook rekening mee dat onze verlichtingsarmatuur een lamp of andere fitting kan hebben met een hoger wattage dan de ontworpen armatuur. Dit is een code-overtreding met een hoog risiconiveau. De hoge hitte van de lamp kan de fitting en de isolatie in de draden van het armatuur doen smelten. Hierdoor vliegen vonken van de ene draad naar de andere, wat elektrische branden kan veroorzaken. Het stopcontact en de draden worden beschadigd, zelfs als de lamp wordt verwijderd. Een elektrisch probleem dat u ook kunt ervaren, is wanneer uw lichtschakelaars niet werken. Slecht vakmanschap of ondermaatse producten zijn gemakkelijk te herkennen aan dimschakelaars die niet goed werken bij het afstellen van de verlichting. Het kan ook een bedrading of een stopcontact zijn. Het kan ook een storing in het stopcontact zijn. Je hebt misschien ook gerafelde bedrading opgemerkt als het buiten winderig is, wat kortsluiting veroorzaakt wanneer de kabels bewegen. Het is geen overtreding van de code, maar het vormt een hoger risico op het ontstaan ​​van brand.

Kies een ervaren elektricien

Neem onmiddellijk contact op met een ervaren elektricien als u elektrische problemen in uw huis heeft. Een ervaren elektricien zal u vragen stellen om te proberen het probleem te bepalen wanneer ze bij u thuis komen. Zij zullen een grondige visuele inspectie uitvoeren. Een inspectie kan het controleren van de stroomonderbreker en de staat van zekeringen en stroomonderbrekers omvatten, evenals slechte afsluitingen rond het probleemgebied. Ze kunnen ook diagnostische hulpmiddelen gebruiken om verbindingen en stroomsterkte te testen, evenals spanning en oververhitting veroorzaakt door elektrische componenten. Een ervaren elektricien zorgt voor een grondige probleemoplossing om de oorzaak van het probleem te achterhalen als ze de oorzaak van het probleem niet bij de eerste test kunnen vinden. Kies dus voor een ervaren elektricien, want die weet precies wat hij moet doen.