DHCH 2018
Image default
Electronica en Computers

Haal het meeste uit jouw beveiligingscamera’s

Infraroodcamera’s zijn een type beveiligingscamerasysteem dat de mogelijkheid heeft videobeelden op te nemen bij verlichting die zo laag is dat andere beveiligingscamera’s dat niet kunnen. Zij kunnen werken bij zeer weinig licht en zelfs bij volledige duisternis. Deze beveiligingscamera’s kunnen alleen video in zwart-wit opnemen, maar dat is beter dan helemaal niets. Natuurlijk zijn er, zoals bij alles, voor- en nadelen verbonden aan het gebruik van infraroodcamera’s in uw beveiligingscamerasystemen.

Een voor de hand liggend voordeel, en duidelijk het grootste, is dat infraroodcamera’s beelden kunnen opnemen in totale duisternis. Dit is handig voor opnamen in een huisbeveiligingssysteem of in een bedrijf. Bovendien is dit voordeel perfect voor beveiliging na sluitingstijd of wanneer er een black-out is. Er kunnen zich veel gebeurtenissen voordoen waardoor de verlichting uitvalt, dus het hebben van infraroodcamera’s als onderdeel van uw CCTV-installatie is essentieel. Veel thuisbeveiligingscamerasystemen bevatten geen infrarood, maar misschien zou de uwe dat wel moeten bevatten. Natuurlijk, als u buitenverlichting gebruikt samen met uw beveiligingssysteem, dan is infrarood misschien niets voor u.

Infrarood (of IR) vangt infrarode straling op. Deze camera’s hebben verschillende afmetingen en aantallen lampen, van 64 lampen tot zes. Infrarood betekent meestal dat u verder weg kunt kijken dan met een gewone camera. Als u IR-camera’s hebt met meer dan 12 lampen, kunt u die camera beter niet binnen gebruiken. IR-camera’s zijn de perfecte aanvulling op een huisalarmsysteem, vooral in een huis met donkere hoeken. Gewoonlijk zijn infraroodcamera’s voorbehouden voor zakelijk gebruik en worden ze zelden aangetroffen in beveiligingssystemen voor thuis.

Toch hoeven niet alle camera’s IR-camera’s te bevatten. Een draadloos beveiligingssysteem is perfect voor thuisgebruik. Het draadloze gedeelte zorgt voor een eenvoudige installatie en nul verbouwing van uw huis om lelijke kabels te verbergen. Er zijn tal van bedrijven die uw draadloze beveiligingssysteem voor u installeren; vraag gewoon om een gratis offerte en enkele referenties voordat u beslist welk bedrijf.

Een bewakingscamera systeem heeft vele voordelen. Ze bieden u een gevoel van veiligheid voor uw huis en gezin, kortingen op uw huis verzekeringspolis, en een verhoogde waarde van uw huis. De voordelen opwegen tegen de kosten van een beveiligingssysteem, dus je moet overwegen het krijgen van een vandaag. Veel online bedrijven kunnen u voorzien van de apparatuur die nodig is om uw eigen huis beveiligingssysteem te installeren of u kunt uw lokale hardware-winkel te controleren.

 

https://www.securitythuis.nl/