DHCH 2018
Image default
Woning en Tuin

Met welke versiering kun je de buitenkant van je woning versieren?

Wil je jouw huis ook vanaf de buitenkant feestelijk versieren, en zou je niet weten welke versiering je hier het beste voor kunt gebruiken? Lees dan snel verder over de verschillende soorten lichtgordijnen en andere verlichting die je aan de buitenkant van de woning kunt bevestigen voor een fantastisch verlichte woning.

 

Verschillende soorten verlichting voor buiten 

De kerstverlichting die je voor buiten kunt gebruiken is erg ruim. Zo heb je bijvoorbeeld ijspegel verlichting en lichtgordijnen tot lange lichtstrengen en kerstslingers. Deze kerstverlichting is perfect om te bevestigen langs de dakrand van de woning, rondom de voordeur of langs elk raam. De kerstverlichting voor buiten is altijd op ledverlichting. Dit is wel zo veilig en zowel in warm wit als in ijzig blauw licht. Je kiest dus gewoon wat jij zelf mooi vindt!

 

Lichtgordijnen 

Een mooie manier om bijvoorbeeld het balkon en/of de schutting te versieren is door gebruik te maken van lichtgordijnen. Doordat dit product zo groot is geeft dat een indrukwekkend aanzicht. Mocht je een nog groter oppervlak willen verlichten met deze kerstverlichting, kan je gebruik maken van de lichtgordijnen die je aan dit product kan koppelen. Op deze manier kun je meerdere gordijnen achter elkaar koppelen zonder heel veel stopcontacten te gebruiken. 

 

IJspegelverlichting 

IJspegel verlichting bestaat uit een lang lichtgordijn met vele lampjes die samen een ijspegel vormen of uit een lichtsnoer met lampjes die een ijspegel nabootsen. Deze verlichting wordt vaak gebruikt voor het verlichten van een gevel van een huis of bedrijf. Deze soort kerstverlichting is verkrijgbaar in verschillende lengtes. Verder is de kleur van de kabel groen en kun je het product koppelen door het gemakkelijke plug & play systeem. Het verlengen van de kabel kan tot 60 meter op 1 stroomkabel. Op deze manier heb je niet veel stroomcontacten nodig om de woning leuk te versieren. 

 

Verlichte kerstfiguren

Mocht je nog meer willen opvallen tijdens de donkere kerstdagen, zijn de verlichte kerstfiguren de perfecte verlichting voor jou! Er zijn veel diverse varianten zodat er genoeg keuze is om uit te zoeken wat perfect bij jouw kerstsfeer past. Met deze kerstverlichting heb jij gegarandeerd de mooie tuin van Nederland! 

 

https://kerstverlichting.nl/product-categorie/gevelverlichting/lichtgordijnen/