DHCH 2018
Image default
Dieren

Een heerlijke behandeling voor je hond

Je hond verdient de beste verzorging van de vacht en dat kan je krijgen bij de fijne hondentrimmer in Den Haag. Hier werken twee trimmers die al jaren in het vak zitten en veel affiniteit hebben met honden. Ze houden van deze dieren en hebben er alles voor over om de hond een goed en fijn gevoel te geven. Voor een hond is het ook een hele ervaring om naar de hondentrimmer in Den Haag te gaan. Het is een uitstapje voor de hond en daarom worden de dieren ook helemaal in de watten gelegd wanneer ze hier komen voor een behandeling. Ze kunnen even lekker ontspannen terwijl zij helemaal van top tot en met teen worden verzorgd. 

Ervaring met trimmen

Omdat de hondentrimmer in Den Haag veel ervaring heeft met het trimmen van honden weten zij precies hoe de vacht moet worden aangepakt. Iedere hond heeft een andere vacht en dient op een andere manier te worden behandeld. Door de juiste technieken kan men er bij de hondentrimmer in Den Haag voor zorgen dat dit op de juiste manier zal worden behandeld. Er worden diverse behandelingen aangeboden bij de hondentrimmer in Den Haag. Zo kan je gaan voor de standaard behandeling, maar wil je toch iets meer luxe en comfort voor je hond zijn er meer mogelijkheden. 

Hoe gaat de behandeling?

Als je hond bij de hondentrimmer in Den Haag komt wordt deze altijd eerst lekker gewassen in een bad dat daar speciaal voor is bestemd. Dan wordt de hond geknipt of geplukt of geschoren. Dat is helemaal afhankelijk van het soort vacht dat de hond heeft. Daarna zal de hond worden geföhnd en nog wat extra bijgeknipt waar nodig. Daarna zal de vacht helemaal goed worden geborsteld en indien dit wordt gewenst kunnen ook de nagels worden geknipt bij de hondentrimmer in Den Haag.