DHCH 2018
Image default
Dieren

Dierenkliniek in de omgeving van Elst: diverse expertises onder één dak

Bij Kliniek Klaver4dieren, een dierenkliniek in regio Elst, zijn de dierenartsen gespecialiseerd in diverse behandelingen. U kunt hier met uw huisdier terecht voor reguliere diagnostiek maar ook tandheelkunde, chirurgie, homeopathie en acupunctuur vallen binnen het expertisegebied van de dierenartsen. Deze dierenkliniek wordt dan ook bezocht door baasjes met hun dieren uit heel het land. Soms worden zij doorverwezen en soms wordt zelf hulp gezocht voor bijvoorbeeld een second opinion. Daarnaast worden niet alleen gezelschapsdieren geholpen, ook bijzondere dieren en onder meer parkdieren kunnen behandeld worden bij deze gespecialiseerde dierenkliniek nabij Elst.

Optimale zorg voor alle dieren

Alle dieren worden bij Kliniek Klaver4dieren op een rustige en deskundige wijze geholpen met als uitgangspunt de beste zorg te kunnen aanbieden. In de kliniek is veel moderne apparatuur aanwezig. Zo kunnen digitale röntgenologie en echografie ingezet worden bij het stellen van een diagnose. Daarnaast wordt bloedonderzoek, bacteriologisch onderzoek en urineonderzoek in het eigen laboratorium in de kliniek uitgevoerd. Door dit laboratorium aan huis zijn de resultaten vaak op korte termijn bekend zodat er snel met een gerichte behandeling voor uw dier kan worden gestart. Ook voor voeding gerelateerde zaken bent u aan het juiste adres bij deze kliniek nabij Elst. Zo wordt er speciale voeding aangeboden alsook supplementen.

Acupunctuur en homeopathie

Bij Kliniek Klaver4dieren worden homeopathie en acupunctuur voor huisdieren aangeboden. Als natuurgeneeswijze kan homeopathie nuttig zijn bij bijvoorbeeld gedragsproblemen van honden, katten en paarden. Daarnaast kan homeopathie als behandeling gestart worden bij verschillende acute of chronische klachten. Voor acupunctuur geldt dat het een gunstig effect kan hebben op het genezingsproces van uw huisdier en diverse chronische klachten kan verlichten. Acupunctuur kan ingezet worden bij verschillende ziektebeelden maar ook bij gedragsproblemen zoals onder meer verlatingsangst. Bij Kliniek Klaver4dieren worden diervriendelijke acupunctuurbehandelingen verzorgd die vaak uit meerdere sessies bestaan. Bent u benieuwd naar deze behandelingsmogelijkheden? Bekijk dan eens de website van deze dierenkliniek nabij Elst voor meer informatie en de contactgegevens.

https://www.kliniek-klaver4dieren.nl/