DHCH 2018
Image default
Beauty en verzorging

Facelift zonder ingrijpende operatie

Een cosmetische operatie, voor veel mensen klinkt dit pijnlijk in de oren. Terwijl je onder narcose aan het slapen bent zijn artsen in je lichaam of gezicht aan het snijden. Een vieze gedachte vind je niet? Toch willen mensen graag een operatie ondergaan omdat ze onzeker zijn over bepaalde delen van het lichaam. Op televisie zijn er veel programma’s waar de zogenaamde lelijke eendjes door middel van een ingreep worden omgetoverd tot een verbeterde versie. Heel fijn voor die mensen natuurlijk, je ziet gelijk een verschil bij hun manier van bewegen en voelen.  

Minder is dat je bij deze televisie programma’s vaak te zien krijgt hoe zij tijdens de ingreep te werk gaan. Ze laten alles zien, vanaf het snijden van de huid tot het opzuigen van overtollig vet en bloed. Ook zie je vaak hoe de patiënten pijnlijk wakker worden of wanneer het verband eraf wordt gehaald. Vaak gebeurt dit niet met een grote glimlach op het gezicht maar eerder met een pijnlijk gezicht. Wanneer je dit soort gekkigheid op televisie ziet, wil je er niet aan denken om een cosmetische ingreep te ondergaan. Toch wil je heel graag een facelift omdat je weer ouder wordt en alles in het gezicht meer begint te hangen. 

Op dit probleem is er iets gevonden: een liquid facelift. Deze facelift is een tijdelijk alternatief voor een ingrijpende operatie waar er in het gezicht wordt gesneden. Met deze behandeling worden er fillers onder de huid geïnjecteerd zodat de rimpels minder zichtbaar worden en de volume van het gezicht weer word hersteld. De facelift is natuurlijk ook goedkoper dan een normale ingreep. Voor de liquid facelift prijzen kan je een kijken nemen op www.faceland.nl. Gelukkig zijn er ook andere manieren dan een cosmetische ingreep om je weer zekerder in je vel te laten voelen. 

http://faceland.nl/