DHCH 2018
Image default
Architectuur

Goede service en vakmanschap van de Dakmakers

U zoekt een erkende dakdekker die op korte termijn een dak reparatie kan uitvoeren? Dan bent u op het juiste adres beland! De Dakmakers zijn echte vakmensen. Het bedrijf is gecertificeerd en vanuit Alphen aan de Rijn werken ze landelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Bedrijven en particulieren

Vertegenwoordigt u een VVE, wees welkom een beroep te doen op de Dakmakers. Het aanbod van diensten is zeer veelzijdig. Van kleine herstelwerkzaamheden tot grote reparaties. Van het oplossen van lekkages tot het vervangen van een compleet dak. En van renoveren tot het ontwerpen van een nieuw dak. Er is ervaring met alle mogelijke daken: kunststof, bitumineus, groen, zink, koper en lood. De Dakmakers werken veilig en zeer milieubewust. Dakinspectie vindt deze firma erg belangrijk. Door een jaarlijkse controle kunnen volledig uit de hand gelopen beschadigingen en de daarbij behorende extreem hoge kosten namelijk voorkomen worden. Tijdens een check-up zullen kleine gebreken direct aangepakt worden. Dit geldt ook voor achterstallig onderhoud.

Schade?

Niets zo vervelend als onverwachte schade aan uw dak. Het komt altijd ongelegen. Wat u in zo’n geval het beste kunt doen is direct contact opnemen met de Dakmakers. Dakbeheer dat is de specialisatie van de Dakmakers. Onder beheer vallen zeker ook noodreparaties. Het maakt niet uit wat voor dak u heeft. Leien daken, shingles daken en pannen daken: de schadeplekken kunnen altijd snel gerepareerd worden. Andere werkzaamheden die de Dakmakers vaak uitvoeren zijn het isoleren van een dak, het vervangen van dakgoten, het plaatsen van dakvensters, het repareren van schoorstenen en het schoonmaken van dak-ornamenten. Alle klanten zijn even belangrijk. Er wordt op ieder dak met de grootst mogelijke aandacht en zorg gewerkt. Veiligheid en een perfect eindresultaat staan voorop. En dit alles voor een vriendelijke prijs. Bent u nieuwsgierig naar de staat van uw dak? Neem snel contact op met de Dakmakers. Binnen een paar dagen staan ze al op uw dak!

 

https://www.dakmakers.nl