DHCH 2018
Image default
Architectuur

Geweven houten schermen combineren een verscheidenheid van hout op een tijdloze raambekleding ontwer

Eén van de meest bekende thema’s in het interieur zou vandaag de dag rustiek zijn, een bijna bosachtige gevoel dat het meest waarschijnlijk is te vinden in het land. Landenthema’s proberen om de natuur op te nemen met het dagelijkse moderne leven en geven u een gevoel van de natuur direct aan het comfort van uw huis. Echter, je zou zeker niet uw comfortabele sofa met houten bankjes willen vervangen door alleen maar om deze oproep te krijgen. Wat u kunt doen, is echter gebruik maken van natuurlijke materialen op plaatsen waar je kunt, zoals het gebruik van geweven hout schermen.

Geweven schermen komen in een verscheidenheid van hout materialen, met de meest voorkomende bamboe, rotan en jute. Wat wordt gebruikt om deze schermen te maken zijn de vezels van het hout, die vervolgens worden verweven om een ​​mooie en stevige raambekleding maken.

Er zijn verschillende soorten van deze houttinten, met de meest voorkomende zijn de rolgordijnen en vouwgordijnen. De rolgordijnen, zoals de naam al doet vermoeden, gebruik dan een kabel die werkt net als een katrol in het oprollen van de bekleding. Vouwgordijnen, anderzijds, vouwen in plooien mogelijk naar omhoog, waardoor een veel georganiseerde beeld gemaakt wordt.

Het goede ding over geweven schermen is dat je om aan te geven hoeveel licht je wilt met specifieke nuances aan omgaat. Omdat het wordt geleverd in een breed scala aan houten kleuren, is het ook niet moeilijk om houtschermen te nemen met uw huidige meubels.

Echter, een groot nadeel bij het verkrijgen van deze houten schermen is het onderhoud. Omdat het is gemaakt met het type weefsel, heeft stof de neiging om te verzamelen in kleine spleten, waardoor het moeilijk op te ruimen is.

Al bij al, hout geweven schermen zijn perfect in het brengen van een deel van de natuur in uw huis, zonder te veel te doen. Immers, een tikje van de natuur is verfrissend in de giftige leven dat we nu leven.

Bent u op zoek naar gordijnen die evenals van hoogwaardige kwaliteit zijn en milieuvriendelijk zijn? Dan zijn plisségordijnen wellicht een goede uitkomst voor uw huis. www.mijnplissegordijnen.nl bieden een unieke, hoogwaardige en handgeselecteerde productenlijn en worden gemaakt in eigen fabriek waardoor u kunt profiteren van voordelige en lage prijzen.