DHCH 2018
Image default
Architectuur

Tips om je sleutels niet meer te verliezen

Hoe frustrerend kan het zijn om je sleutels te verliezen? Gebeurt het trouwens ook niet altijd wanneer je haast hebt en ergens moet zijn of laat in de avond als niemand er is? Het is niet als een mobiel, waar je kan bellen en de locatie vaststellen. Als je sleutels verloren zijn, heb je maar één optie behalve naar jouw lokale slotenmaker gaan; je stappen opnieuw volgen en de omgeving doorzoeken.

Wat kan je dus doen om dit te voorkomen? Nou, wij hebben een paar tips voorgelegd:

Kies een vaste plek

Zet een rek in de buurt van je deur om je sleutels dichtbij te houden. Zorg ervoor dat het goed bedekt is, want je auto- en huissleutel voor de deur houden is riskant. Of wat dacht je van een plaats in de keuken of ergens anders waar je vaker langsloopt om in en uit het huis te stappen? Forceer jezelf de gewoonte om het altijd op die plaats te zetten.

Koop een felle sleutelring

Felle of opvallende sleutelringen zijn gemakkelijker te zien dan saaie kleuren. Je zal je schreeuwerige sleutelhanger bedanken als je het onder de sofa kan zien.

Hou een reservesleutel

Als je vaker je sleutel verliest, neem je best een reservesleutel mee. Bewaar ze op een goede plek in het huis waar het ook te vinden is. Zo kan je het huis altijd opsluiten en kan je op tijd vertrekken zonder de originele te zoeken. Leer uit je fouten en plaats je back-up sleutels op dezelfde plaats. Je wilt niet met honderden sleutels in je huis leven!

Tegenwoordig bestaan er ook gedigitaliseerde beveiligingssystemen. Hiervoor heb je geen sleutels meer nodig en is een paswoord voldoende of toegang te krijgen tot uw domein. Een deskundige op het gebied van de vooruitstrevende technologie is Locksecure. Neemt u eens een kijkje op de website of bezoek deze bekwaamde slotenmaker in Utrecht.

 http://www.locksecure.nl

15 comments

Comments are closed.