DHCH 2018
Image default
Woningen

IK WIL REPARATIE UITVOEREN IN EEN APPARTEMENT MET 2 KAMERS

appartement te huur

Laten we ons een situatie voorstellen. U bent de trotse eigenaar geworden van een appartement. Er is niet veel geld meer na de aankoop, het is nog steeds onmogelijk om erin te leven, maar ik wil het heel graag. Daarom is het belangrijkste idee dat zich vandaag de dag zorgen maakt, hoe het mogelijk is om reparaties uit te voeren in een 2-kamerappartement tegen de laagst mogelijke prijs (en snel!).

Wij bieden u twee mogelijkheden om uw nieuwe appartement om te toveren tot een bewoonbare plek.

Renoveer het appartement zelf.

In dit geval is het zelden mogelijk om de volledige kostprijs op voorhand te berekenen: de meeste reparatie- en bouwteams zijn niet bereid om de specifieke kosten en timing van de herstelling te onderschrijven en maken enkel de prijs voor de herstelling bekend, exclusief constructie- en afwerkingsmaterialen. Uiteraard kan men niet zonder overmacht in de bouw (de verf was op het verkeerde moment op, het gipsverbruik werd niet correct berekend, de verhuizers verhoogden de prijs voor het aanleveren / hijsen van materialen), maar de meeste zijn te voorkomen. Als u echter samenwerkt met elk team dat geen documenten ondertekent, moet u erop voorbereid zijn dat de eerste berekeningen onvermijdelijk zullen toenemen tegen het einde van de reparatie.

Maak gebruik van de diensten van bedrijven die reparaties uitvoeren in een turnkey 2-kamerappartement.

Specifieke cijfers, voorwaarden worden hier al genoemd, alles valt onder de afspraak en redelijk serieus. Dit staat vermeld in het contract, evenals de exacte reparatieperiode, die niet langer is dan 90 dagen. Bovendien zijn alle materialen en werkzaamheden, organisatie van het proces, levering, hijsen van materialen, schoonmaken na reparatie bij de prijs inbegrepen.

Een plan opstellen

De eerste stap is het maken van een huisvestingsplan met daarin alle afmetingen. Het is noodzakelijk om van tevoren na te denken hoe het meubilair zal staan ​​om te begrijpen waar schakelaars, stopcontacten en lampen moeten worden geplaatst. Als u van plan bent zelf reparaties uit te voeren in een tweekamerappartement, wordt hoogstwaarschijnlijk een deel van het noodzakelijke werk over het hoofd gezien. Uitlijning en pleisterwerk, vervanging van technische netwerken of vervanging van elektrische bedrading kunnen bijvoorbeeld nodig zijn, waarvan de noodzaak in de fase van het kopen van een appartement moeilijk te beoordelen is voor een persoon die voor de eerste keer niet wordt gerepareerd.

STEL IN DE EERSTE STAP HET HUISVESTINGPLAN OP MET ALLE AFMETINGEN

Herontwikkeling

Bij het renoveren van een nieuw 2-kamerappartement zijn er meer mogelijkheden voor de uitvoering van diverse indelingen, in tegenstelling tot reparaties in een eenkamerappartement. Je kunt de keuken en woonkamer combineren tot één studio, of een keuken of een kamer met gang. Als twee kamers niet genoeg voor u zijn, kunnen twee kamers worden omgezet in drie zonder de functionaliteit van het pand te verliezen. Het belangrijkste om te onthouden is dat er overeenstemming moet worden bereikt over de herontwikkeling voordat met de reparatie wordt begonnen. Het gaat om het vernielen van muren of het bouwen van nieuwe, het samenvoegen of scheiden van kamers. Dergelijke acties hebben gevolgen voor het hele gebouw als geheel. Daarom moeten dergelijke veranderingen worden gecoördineerd met speciale commissies bij huisvestingsinspecties.

Niet voor de hand liggende vragen

Het eerste dat in het appartement wordt gedaan, is het schoonmaken van de muren, de vloer, het plafond en het demonteren van onnodige scheidingswanden. Als u dit zelf doet, kunt u geld besparen, maar geen energie. U kunt arbeiders inhuren om het afval op te ruimen. De kosten samen met het laden zijn afhankelijk van de hoeveelheid en het gewicht van de materialen. Een dergelijke iteratie voor de levering van bouwmaterialen op de locatie en het heffen door de krachten van laders kan 5 van dergelijke leveringen kosten voor de volledige reparatie.

Onvoorziene uitgaven

Het grootste deel van het geld van de reparatie van een tweekamerappartement gaat naar ruwe materialen. Naast verbruiksartikelen zijn voor het werk verschillende accessoires nodig (bakens voor het egaliseren van oppervlakken, verfbakken, borstels, rollen, beschermfolie, afplaktape en nog veel meer). Maar de ruwe afwerking is niet de hele reparatie, maar alleen de voorbereiding. Er is nog maar weinig over: kies tegels en verf, vloeren, plafonds, sanitair, deuren en een miljoen verschillende kleine dingen in de vorm van lampen en meer.

Wat zit er in het werk: egaliseren en schilderen van de muren; Vloerbekleding; elektrische bedrading; spanplafond; tegels leggen; keukenschort; laminaat leggen; installatie van plinten; installatie van binnendeuren; installatie van sanitair.

Aankoop van ruwe materialen: mengsels voor het bepleisteren van muren en dekvloeren, buizen en aansluitingen, schakelaars, stopcontacten, elektrisch paneel, pluggen, spijkers, schroeven en andere kleine dingen.

Aankoop afwerkingsmaterialen: behanglijm, muurverf, voeg tegels, laminaatvloer, ondervloer, plint, toiletpot, ligbad, gootsteen, verwarmd handdoekenrek en mengkranen, entree en binnendeuren.

Het duurt meestal ongeveer drie maanden om reparaties uit te voeren aan een appartement van maximaal 100 vierkante meter. Als je het zelf doet – van zes maanden tot 9 maanden.

huis te koop sint kruis

https://be.propenda.com