Kies voor een raamdorpel die op maat gemaakt is

Als je een woning aan het bouwen bent wil je dat zo goed mogelijk doen. Om ervoor te zorgen dat je geen wateroverlast krijgt via de gevel of onder de ramen kun je er voor kiezen raamdorpels of waterslag te laten plaatsen. Een raamdorpel op maat behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. 

Raamdorpels gemaakt van verschillend materiaal

Bij Sierbeton Online kun je terecht voor verschillende soorten raamdorpels. Deze zijn van beton of hardsteen gemaakt maar je vindt ook dorpels terug die van kunststof of metaal zijn. Deze staan ook bekend onder de naam waterslag. Dorpels gemaakt van beton of hardsteen hebben diverse voordelen. Zo zijn ze in diverse soorten te koop waardoor er eigenlijk altijd wel te vinden zijn die bij de gevel en de rest van het huis passen. Zowel beton als hardsteen doen natuurlijk aan waardoor het huis een warme uitstraling krijgt. Beide materialen zijn duurzaam en gaan lang mee doordat ze kwalitatief zeer goed zijn. 

Goed passende dorpels zijn hun geld waard

Een raamdorpel kun je kopen in een standaardmaat maar deze zullen niet op ieder raam passen of even netjes aansluiten. Om ervoor te zorgen dat dit wel het geval is (en de dorpel het meest efficiënt is) kun je kiezen voor op maat gemaakte raamdorpels. Deze dorpels kosten wel wat meer maar dan weet je ook zeker dat ze goed passend zijn en heb je er uiteindelijk wel het meeste plezier van. 

Win altijd eerst inlichtingen in

Om precies te weten wat er mogelijk is neem je het beste even contact op met Sierbeton Online voordat je iets bestelt. Dit kun je doen via het contactformulier, de mail of telefonisch en zij kunnen je het nodige advies geven maar ook een offerte voor je maken zodat je weet waar je financieel gezien aan toe bent.