DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Waar proefschrift drukken?

Laatst zocht ik voor proefschrift drukken een drukkerij die daarin is gespecialiseerd. Graag leg ik in dit artikel uit voor wie ik uiteindelijk heb gekozen, hoe ik hen überhaupt heb gevonden en natuurlijk wat het eindresultaat is geworden. Hopelijk kan ik jou, als jij ook ergens je proefschrift drukken wilt, helpen bij de keuze voor de juiste drukker.

Proefschrift drukken

Allereerst ben ik op proefschrift drukken gaan Googelen, om op zoek te gaan naar een drukkerij. En direct kwam ik de website proefschriftenprinten.nl tegen. Klonk in ieder geval goed! Daarnaast las ik dat zij een uitstekende kwaliteit bezitten, dat de proefschriften snel afgeleverd kunnen worden en dat ze zelfs een gratis omslag van het proefschrift aanbieden! Ook de website zag er fantastisch uit. In ieder geval hartstikke vertrouwelijk en ik kreeg zeker het gevoel dat ik daar mijn proefschrift drukken wil laten doen. Ik heb dan ook contact met hen opgenomen. En zij bedankten mij in ieder geval voor mijn interesse in het laten drukken van mijn proefschrift bij hen. Vervolgens hebben zij mij het een en ander uitgelegd over hun werkwijze. Onder andere dat ik nu alvast een briefpapier dien te kiezen. Daar hebben zij uiteraard verschillen in zitten wat betreft de kwaliteit. En dat geldt ook voor de omslag. Ook daar kan ik voor verschillende kwalitatief hoge kaften kiezen. Daarnaast doen ze aan een gratis omslagontwerp. Zij creëren dan iets heel moois wat precies bij mijn proefschrift past. En vervolgens zetten zij iets heel creatiefs neer!

Het proefschrift

En dat hebben zij hartstikke mooi gemaakt. Inmiddels is het namelijk gedrukt en heb ik vele exemplaren ontvangen. Ook de reacties van de mensen aan wie ik mijn proefschrift heb gegeven zijn hartstikke positief. Niet alleen over de inhoud, maar ook hoe alles eruit ziet.

Wat mij betreft is Proefschriftenprinten.nl voor proefschrift drukken dan ook een echte aanrader.