DHCH 2018
Image default
Dienstverlening

Tips om in gedachten te houden als men Clip In Hair Extensions draagt.

Overal ter wereld schijnen beroemdheden clip in hair extensions en haarstukjes te dragen en dat is de reden waarom dergelijke hair extensions zoveel populariteit genieten bij de dames. Deze extensions kunnen in een paar minuten de look van iemand totaal veranderen daar ze zeer doelmatig zijn en de dikte, de lengte en de kleur van het haar kunnen wijzigen. Ze kunnen verwijderd worden en kunnen gelijk wanneer thuis gedragen worden, en dit bespaart je een hoop geld dat je anders uitgeeft aan de haarkapper. Clip in extensions verschillen wat betreft de breedte, ze kunnen gaan van 7,5 cm tot 20 cm. De extensions worden vastgeklikt aan het natuurlijke haar door middel van pruikclips die reeds aan de binnenkant van de extensions zijn vastgenaaid. Deze clips zijn zeer bruikbaar om de extensions vast te klikken aan de strengen natuurlijk haar. Alles wat je maar moet doen is jouw eigen haar in horizontale secties te verdelen en de extensions vast te klikken door de clips toe te klikken vlakbij de hoofdhuid. Nu volgen enkele tips die heel bruikbaar zijn wanneer je eraan denkt om extensions te dragen.

Vooraleer je dus de extensions plaatst, moet je eerst even oefenen om de veerclips van de extensions te kunnen openen en sluiten. De oefening moet erin bestaan dat men op het uiteinde van de clip druk uitoefent met wijsvinger en de beide duimen. Een uiteinde moet open blijven om de extension in het haar te kunnen vastmaken. Gebruik een stijltang vooraleer de extensions te plaatsen zodat het natuurlijke haar gemakkelijk overloopt in de extensions. Als je het haar dus glad maakt, begin vanaf de wortels en beweeg langzaam naar de punten toe en kam dan je haar opdat op die wijze alle klitten verwijderd worden. Gebruik de langere extensions achteraan het hoofd en de kortere extensions kunnen gebruikt worden voor de zijkanten.

In vergelijking met de permanente extensions, zijn clip in extensions goedkoper en gaan ze langer mee. Ze kunnen weggenomen worden voor het slapen gaan, wat betekent dat je ze niet altijd hoeft te dragen. Daarom zijn clip in hair extensions de beste keuze als je lengte, kleur en breedte aan je haar wil toevoegen.

 

 

 

 

https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions