DHCH 2018
Zakelijk

Bij elk vraagstuk over huurrecht is advocaat Huizen waar u moet zijn

Advocaat Huizen is uw specialist in huurrecht. Als verhuurder of huurder kunt u soms problemen hebben waarbij een juridisch advies een uitkomst biedt. Mirjam Koppe is de specialist bij advocaat Huizen en helpt u graag bij het bedenken van een passende oplossing. Mirjam Koppe is gespecialiseerd huurrecht advocaat en heeft al de nodige ervaring op zak om u te helpen bij uw juridische vraagstukken. Met een diploma in de specialisatieopleiding huurrecht van de Vereniging van Huurrecht Advocaten (VHA) biedt zei u de oplossing die uw vraagstuk nodig heeft.

Advocaat Huizen is eerlijk, betrokken en duidelijk

Bij huurrechten zijn er altijd kwesties die nog een second opinion nodig hebben. Als u kiest voor Advocaat Huizen krijgt u altijd eerlijk advies en verloopt de communicatie open waardoor u alles van het proces meekrijgt. Door in gesprek te gaan met de tegenpartij zijn de meeste oplossingen al vaak sneller bedacht dan u wellicht op voorhand zou denken. Bij huurrechten zijn er veel regels waarbij niet afgeweken mag worden. Als u zelf voor advocaat gaat regelen, is het mogelijk dat u uiteindelijk nog duurder uit bent dan wanneer u een advocaat in armen neemt. Mirjam helpt u graag bij het adviseren over juridische kwesties waar u zelf geen verstand van heeft.

Bij advocaat Huizen kunt u terecht voor diverse vraagstukken omtrent huurrecht. Dit kunnen kleine zaken zijn zoals renovatie en wat uw recht hierin is, maar ook grote zaken zoals huurachterstanden en eventuele ontbindingen. Ook voor bedrijven is het wellicht interessant om een gespecialiseerde advocaat in huurrechten te hebben. Veel kwesties zoals huurprijsaanpassingen of indeplaatsstelling vragen namelijk vaak om een juridische kijk op dingen. Ze neemt het werk graag uit handen waardoor u tijd overheeft voor andere belangrijke kwesties. Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak met deze advocaat.