DHCH 2018
Image default
Zakelijk

Een kartonnen pop als promotiemateriaal

Ben je op zoek naar geschikt promotiemateriaal voor jouw product of evenement? Zoek niet langer, want wij hebben de perfecte oplossing voor je: een kartonnen pop! Je ziet ze steeds vaker en dat is nou juist de bedoeling van een kartonnen pop. Ze vallen erg op en zijn nog eens ontzettend leuk ook. Zet hem op een prominente plek en succes is gegarandeerd! Ook als je een winkel met etalage hebt is een pop van karton geschikt. Het trekt de aandacht en mensen zullen langer bij je etalage blijven staan. Zo zien ze meteen alle andere producten die jij ze wil laten zien.

 

Kartonnen pop is ideaal voor op beurzen

Ze wegen vrijwel niks en zijn erg gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Dit maakt een kartonnen pop ideaal voor op beurzen en evenementen. Het is een echte blikvanger en veel mensen zullen blijven staan om even te kijken. Of zelfs om er mee op de foto te gaan. Maak bijvoorbeeld een kartonnen figuur van een leuk fantasierijk beestje of van een beroemdheid. Mensen zullen het geweldig vinden en je hebt een echte blikvanger.

  

Kartonnen pop van jezelf

Wil je echt opvallen? Ga dan voor een kartonnen pop van jezelf! Je kunt een levensgroot kartonnen figuur van jezelf laten maken en de show stelen op jouw feest. Iedereen zal met je op de foto willen! Het hoeft natuurlijk niet een kartonnen pop van jezelf te zijn. Het kan iedereen zijn: van je ouders tot een stoere filmheld. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar één ding is zeker: je zult de show stelen met een kartonnen pop!

https://endlessbranding.com/kartonnen-pop/