DHCH 2018
Image default
Zakelijk

De werk bus onderhouden

Als echte vakman ben je altijd druk bezig. Je hebt liefde en passie voor dat wat je doet en je doet er alles aan om een glimlach op het gezicht van je klant te krijgen. Jou liefde voor ambacht is groot en je wilt dat je klanten dit zien. Maar in dit artikel ga ik het niet hebben over je werk, maar over de manier hoe je bij de klus aankomt. Ik heb het over je werk bus. Je kan het zien als een voertuig dat je van A naar B brengt, jaar je kan het ook zien als je werkplek of het visite kaartje van je bedrijf. Als je er even goed over na denkt is het dit ook. Je bus beschikt hoogst waarschijnlik over alle tools die jij nodig hebt bij een klus.

Het is belangrijk dat je de bus goed onderhoud. Ga er daarom frequent mee door de wasstraat. Vooral als je voor het eerst bij een klant aankomt wil je graag dat de bus er representatief uit ziet. Als de klant de bus ziet en het ziet er netjes uit dan stelt dit hen gerust. Klanten associëren een strak bus met strak werk.

Het gaat bij de bus niet alleen om de buitenkant. Ook de binnenkant van de bus is erg belangrijk. Natuurlijk is er een samenhang tussen de twee. Als de bus van de binnekant schoon is, is hij dat ook vaak van de buitenkant. 

Maar een schone bus is niet voldoende. Je moet er ook voor zorgen dat de bus heel is. Dit geld voor zowel de binnen- als de buitenkant van de bus. Het is slim om daarom gebruik te maken van indringverf leer. Met behulp van deze verf kan jij leer verven. Iedere kras die in je leren bekleding komt kan je zo verhelpen. Dit onderhoud is tevens goed voor de restwaarde van je bus.

 

https://www.leerverfshop.nl/